Czy tylko ja?
|
Autor |
Wiadomość |
Rafku
Drucidruci tu

Liczba postów: 1,821
Imię: Rafał
Pojazd: Romet 50-T-1
|
RE: Czy tylko ja?
W sumie to nie jestem w temacie, bo rozumiem, że dym zaczął się od tych swoją drogą kompletnie nie pasujących peszli?
Zgadzam się z kolegą komarinho - również uważam, że moderacja jest naciągana... Dostałem jak pamiętam bana na miesiąc? Za to, że irytują mnie i widzę, że nie tylko mnie systematycznie zakładane tematy ciągle o tym samym, nie poparte żadnymi przykładami, argumentami, zdjęciami, no po prostu bełkot - nic konkretnego, coś co było wielokrotnie wałkowane i to nie tylko na tym forum i po wpisaniu problemu w google występują dziesiątki jak nie setki tych samych wątków...
No i zachodzi pytanie... jak na taki nowy wątek nie reagować z irytacją, wyśmianiem? No ja inaczej nie potrafię, a jak ktoś lubi pisać w kółko o tym samym to jest conajmniej dziwny...
I kompletnie nie zgadzam się, z tym że post sformułowany z irytujący sposób ma być surowo karany, no bo co jest w tym takiego strasznego?
Przecież natłok tych samych tematów w efekcie rzeczy tworzy jedno wielke śmieciowisko - odpowiedź na problem jest w zasadzie ta sama i co - takie tematy pomagają rozwijać forum? No proszę was... Uważam, że kolejne tematy pt: "jak mam ustawić zapłon 023" powinny z automatu trafiać do kosza z odpowiedzią opcja szukaj się kłania, a dlaczego to napisałem wyżej...
Nie chce mi się więcej
Pony 50-M2 '82
Ogar 200 '88
50T1 '80
Komar 2351 '79
Mini ścigacz 50cc
Bemi Cross 110cc
Bashan ATV 150cc
|
|
10-03-2017 18:43:17 |
|
|
rafi555
Zawodowiec

Liczba postów: 2,555
Imię: xxxxxx
Pojazd: Romet Pony
|
nwm ja chodzę do 2 gimby umiem pisać (staram się nie pisać gwarą itp) założyłem chyba tylko jeden wątek dziale problemy ale wtedy już nawet ja nie wiedziałem co się popsuło, a więc nie każdy jest taki zły moim zdaniem rometa trzeba dostać jak się jest małym, ja dostałem domino w wieku 5 lat nauczyłem się naprawiać rowery, z 2 tata później motorynkę, po roku zrobiłem z kolegą w moim wieku remont kapitalny i chodzi do dziś, junak no to miałem 10-11 lat i po 20 latach, rozgrzebanego w kilku skrzynkach odpaliłem SAM bo nikt nie był łaska mi pomóc twierdzili że jestem idiotą że to robię itp - wniosek, "jak se ne rozbierzysz to se ni nauczysz" a takim którzy liczą że my na forum im powiemy i będzie ok, powinno się dać bana co będzie za kilkanaście lat chłop 30 dychy na karku a dętki nie umie zmienić, dlatego żeby zaprzestać takich głupich pytań myślę że te osoby powinny same do tego dojść i nauczyć się samodzielności, a jak nie mam PW pisać co się popsuło to PODPOWIEM-NAPROWADZĘ
|
|
10-03-2017 22:32:26 |
|
|
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,750
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
(10-03-2017 18:43:17)Rafku napisał(a): I kompletnie nie zgadzam się, z tym że post sformułowany z irytujący sposób ma być surowo karany, no bo co jest w tym takiego strasznego?
Hmm zastanówmy się... Niezgodność z regulaminem? W Twoim przypadku irytujący to czasem za mało powiedziane. Jak masz kogoś wyśmiewać i wyzywać to może lepiej nic nie pisz. Może za chwilę w ogóle zniesiemy regulamin i zaczniemy pozwalać na wszystko? Pokaż mi choć jedno ostrzeżenie, które dostałeś niesłusznie, bo o ile sobie przypominam to zwykle twoje "nagrodzone" wypowiedzi w stosunku do innych były po prostu niemiłe, żeby nie powiedzieć chamskie.
Zaczyna się tu robić trochę niemiło, bo jak na razie widzę narzekanie na "nas" moderatorów, ale spójrzcie na drugą stronę bariery. Nie jeden dostał ostrzeżenie bo na nie po prostu zasługiwał, szczególnie Ty Rafku, więc nie wiem po co tutaj twój bojkot. Mogę się zgodzić z tym, że czasem reagujemy (szczególnie ja) zbyt ostro, ale nie mogę zgodzić się z tym że niesłusznie. Jeśli ktoś chce sobie powyzywać innych, bo ten założył kolejny "głupi" temat to niech może wróci do piaskownicy. Tutaj wymagajmy od siebie przynajmniej podstaw kultury. Nie może być tak, że "ooo moderatorzy tacy źli, każą tylko na lewo i prawo", bo za coś te kary są. A na kolejnych "niewiedzących" którzy zakładają tematy jest lepszy sposób niż zwyzywanie z miejsca. Obok każdego posta jest taki fajny przycisk "ZGŁOŚ". Kliknięcie w niego i napisanie w czym problem nie jest chyba takie trudne?
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-03-2017 22:35:51 przez Quake96.)
|
|
10-03-2017 22:34:24 |
|
2 użytkowników postawiło piwo Quake96 za ten post:2 użytkowników postawiło piwo Quake96 za ten post.
ananas (03-10-2017), rafi555 (03-10-2017)
|
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,750
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
(10-03-2017 23:02:42)rafi555 napisał(a): o to http://www.chlopcyrometowcy.pl/showthread.php?tid=42077 moim zdaniem to była lekka obraza jak sobie "naprawia" motorower to mu nie wychodzi, po prostu nic nie wie, a jego temat wyrzuca się do trudnych spraw, mnie by to trochę tak zdemotywowało do dalszej pracy szczególnie że typek był wtedy "świeży" i można było mu to odpuścić
To nie moja robota, z resztą nawet widać czyja  Więc nie mam jak się do tego odnieść. Jak widać nie tylko ja tu jestem "be".
No i popatrz na to co napisałeś. Z jednej strony mówisz, że koleś był "świeży" i można było mu odpuścić, a z drugiej twierdzisz, że jak ktoś złamał magneto mimo porad to już jemu można pocisnąć.
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-03-2017 23:06:26 przez Quake96.)
|
|
10-03-2017 23:05:42 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|