Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Świętokrzyski Zlot Romeciarzy 2
|
Autor |
Wiadomość |
Celar
Nowy
Liczba postów: 9
Imię: Dawid
Pojazd: Romet Ogar 205
|
RE: Świętokrzyski Zlot Romeciarzy 2
No widzę , że bardzo chcecie w okolicy Ostrowca , no bo przecież z Ostrowca do Ćmielowa , czy Opatowa to kawałeczek.
Ja powiem wam , że nie głupio by było jakby to zrobić na Ratajach. Jadąc od strony Skarźyska w Wąchocku przy rynku skręcacie w prawo i cały czas w górę i oto pięknie jesteście na Ratajach , wioska taka akuratna nie za duża nie za mała.
To by było między Kielcami , a Ostrowcem , a nie jak podają niby miało być między Kielcami , a Ostrowcem , a dają pare km od Ostrowca.
W Wąchocku jak podajecie gorzej jest bo tak:
- mają komisariat , Rataje nie
- w okolicach rynku nie pojeździcie bo przelotówka i pełno tirów i innego rodzaju samochodów
- jak się jedzie na Marcinków jest tam Budromost i tartak więc tam też tiry zajeżdżają i już nie ma tam zbytnio w Wąchocku gdzie jeździć
A na Ratajach to można jakimiś polnymi drogami na Węglów skoczyć , bezpieczniej będzie no i mówię jest droga w las , albo na Węglów to wybór jest gdzie jechać.
Do tego czasu jakby mi ktoś mógł pomóc i powiedzieć , czy dałoby się zarejestrować mojego niech zajrzy do mojego tematu w powitalni tam wszystko opisane. Jakbym zarejestrował to na 100% bym się pojawił.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-06-2012 19:56:57 przez Celar.)
|
|
10-06-2012 19:46:56 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|