Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Projekt W-Works czyli składak na szosę!
|
Autor |
Wiadomość |
Leo
Nowy
Liczba postów: 3
Imię: Łukasz
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Projekt W-Works czyli składak na szosę!
Chwilę nie obserwowałem tematu a tu fala mieszanych uczuć
Trochę rozumiem negatywne opinie, bo sam miałem (mam?) objekcje co do użycia tej ramy bo aż mi jej szkoda... Tym bardziej, że w sumie jest po serwisie i jest w miarę sprawny (chwyty poszły do mtb ). Nie sądziłem, że jest to na tyle "unikatowy" sprzęt, aczkolwiek po tym co piszecie chyba faktycznie nie będę dotykać tej ramy i spróbuję w wolnym czasie odświeżyć tylko to pędzidło
Co do samego projektu, nie ma szans żebym rzucił w kąt bo zbyt się podjarałem. To nie jest kwestia, że nie warto - to jest kwestia zrealizowania swojej wizji
W czasach kiedy na imprezach rowerowych coraz więcej osób pakuje monetę w karbony żeby tylko przeszpanować przed znajomymi (siedzę służbowo w triathlonie, a to są w większości "książęta" na szosie ), stworzenie roweru który byłby swoistą parodią szosy i pastiżem dla S-Works'a jest humorystycznym podejściem do tematu
Przeszukałem OLX i już znalazłem kandydata na dawcę samej ramy - koszt 60zł a dzięki temu Universal przeżyje . Biorąc pod uwage co będę wymieniał to w sumie i tak 80% części poszło na bok - a szkoda, tu macie rację
Innymi słowy - projekt rusza od przyszłego tygodnia :>
|
|
15-05-2015 22:52:33 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|