Czy wasze romety was nie denerwują ?
|
Autor |
Wiadomość |
mikbow
komarzysta
Liczba postów: 393
Imię: Mikolaj
Pojazd: Romet Komar
|
|
23-05-2013 22:03:51 |
|
|
Boszu
Bo na gumie, latać umie!
Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: Czy wasze romety was nie denerwują ?
Każdy romet, komar, motoryna potrafi w... Zdenerwować! Gdyż jeżeli jeździsz i katujesz bez celowo, czy tam dla przyjemności z nudów... To będzie jeździć jak żyleta i nic się nie po psuje! Ale jak trzeba ci nagle w 5 minut dojechać do znajomego w mega pilnej sprawie! To z 10 razy potrafi się na odcinku 2km zjebać i za każdym razem co innego... Dlatego mnie nauczyło, że nigdy nie wolno dać po sobie znać, że się gdzieś śpieszymy... Bo każdy romet, jest upierdliwcem... Zresztą nie dziwne, w końcu stworzył ją Polak! A nie mal każdy Polak jest upierdliwcem.
A tak na poważnie, mnie lubi czasem mój koszmar wkurzyć, ale nauczyłem się mieć już do tego umiar i ogarnąć się spokojem... I na spokojnie ze śmiechem zabrać się za naprawdę... I już za chwilę pojechać dalej!
|
|
24-05-2013 05:19:59 |
|
|
Piotrek175
Nowy
Liczba postów: 81
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 205
|
RE: Czy wasze romety was nie denerwują ?
Czy ja wiem... Po remoncie przejechałem 2000 km i jeszcze nic się większego nie popsuło. Chociaż jak szóstą świecę raz zakładałem to mnie trochę denerwowało. Ale tu właśnie o to chodzi, że masz co robić przy nim. A w chinolu to tylko jeździsz, jeździsz... A Romet tu trochę się psuje, tutaj świeca Mi tam to pasuje
Piszę poprawnie po polsku
|
|
03-06-2013 17:33:42 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|