Kandydaci na moderatora
|
Autor |
Wiadomość |
Leszek
Chartkorowiec
Liczba postów: 818
Imię: Leszek
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Kandydaci na moderatora
W poprzednich głosowaniach na moda nie kandydowałem gdyż, myślałem że się do tego nie nadaję, ale stwierdziłem że wolę chociaż spróbować, a co tam
No więc, mam w sobie samodyscyplinę jeżeli chodzi o ortografię i poprawność językową, nikt mnie nie musi poprawiać ( możecie sobie sami sprawdzić jak chcecie ). Jestem aktywnym użytkownikiem, zapalonym Romeciarzem, lubię pomajsterkować , staram się doradzać jak umiem i w miarę obiektywnie oceniać użytkowników, ( nie po pierwszych 10 postach)
Mam póki co dużo wolnego czasu, i często przesiaduję na forum ( łączny nabity czas ponad tydzień ) Wiem , nie skromny jestem , ale staram się prezentować pewien poziom kultury, i chętnie nawiązuję kontakty z ludźmi o podobnych zainteresowaniach.
Dlaczego ja ?
Chciałbym aby forum działo jak najlepiej , a prawdziwą gwarancją żeby tak było jest zatroszczenie się o to samemu
Obowiązki Moderatora czyniłbym z największą przyjemnością, gdyż po prostu lubię to forum i ludzi którzy są tu zarejestrowani.
Mam dużo wolnego czasu , bagaż doświadczeń ,wiedzę techniczną .
Jak się pewnie spodziewacie uwielbiam Romety i cały klimat PRL- u.
To tyle , jak to was nie przekona to z czystym sumieniem pogratuluję zwycięzcy. Nie będę wam prezentować kiełbasy przedwyborczej, jak to będzie cudnie z mną , po prostu proszę o szansę.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-04-2011 00:14:27 przez Leszek.)
|
|
21-04-2011 23:58:26 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Kandydaci na moderatora - Leszek - 21-04-2011 23:58:26
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|