'80 Romet 50 T-1
|
Autor |
Wiadomość |
LukaszzT1
Komarzysta :F
Liczba postów: 2,082
Imię: Łukasz
Pojazd: Inny
|
RE: '80 Romet 50 T-1
(22-08-2012 23:01:24)MrF4k napisał(a): (22-08-2012 11:53:27)Sołtys napisał(a): Sorry, że tak ciągle dopisuję, ale nie rozumiem, czemu na mnie tak naskoczyliście Jestem wrażliwy i nie mogłem dzisiaj spać Przecież nawet jeśli napisałem, że Simsony są lepsze (myliłem się), to każdy ma prawo do własnego zdania, ja przecież nie napisałem, że Romety to szajs! Przemyślałem z tatą sprawę i nie poradzimy sobie z remontem tego egzemplarza, nigdy nie remontowaliśmy go! Przeliczyłem się Lepiej go sprzedać i kupić zdrowy egzemplarz do lekkich poprawek. Trudno, nie chcem, ale muszem Zobaczcie na zdjęcia, które zapodałem pod koniec pierwszej strony: Przyspawany napinacz, skrzywiony uchwyt koła, karoseria malowana farbką, rozwalona, spawana stopka, do bagażnika przyspawany uchwyt na przyczepkę motocyklową i wieeeele innych wad tego egzemplarza. Poza tym tata jest stolarzem i się na mechanice nie zna, a silnik ledwie co jeździ Wiem, że w T-1 wyskakiwały biegi, ale te mi co chwile wyskakują, więc na nim nie chcę jeździć, bo boję się, że zarżnę skrzynię! Ledwie co go kupiłem, włożyłem w niego tylko tylne amortyzatory, czyli 20 złotych Bardzo was przepraszam, koledzy, ale nie poradzimy sobie z tatą! Chcę go odsprzedać za 400 zł chłopakowi, od którego go kupiłem i kupić jakiś zdrowy egzemplarz za rozsądną cenę.
wiesz co szkoda mi sie wypowiadać co do niektórych rzeczy co napiałeś. Bagaźnik czy inne takie pierdoły to mozna porobić nic trudnego. włożyć w niego 200 zł i bedzie jak nowy a nie!!! Jak byś miał wszystkie czesci to jeden dzień roboty przy tym. Lepiej tego zrobić i sie czegoś w życiu nauczyć a nie kupić gotowca i nie widzieć czym sie jedzie. Mówie ci przemyśl to BO trudne te rzeczy co napisałeś do naprawy nie są
tez tak własnie mysle bo kupisz i zrobisz sam i wiesz co masz a kupisz bo niby remoncie co motor bedzie tylko wygladał a okaze sie ze po 100km włozysz w niego drógie tyle co dałes albo i wiecej
Romet 50-T1 1980r(Sprzedany)
Romet 50-T1 1981r (Sprzedany)
Romet ogar 200 1988r(Sprzedany)
Cezet 175 487.0 1988r(Sprzedana)
Simson Sr50 1987r
Polonez Caro Plus 1.6 Gli 1997r
|
|
22-08-2012 23:06:23 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |