'80 Romet 50 T-1
|
Autor |
Wiadomość |
Sołtys
Ja tu tylko sprzątam...
Liczba postów: 1,557
Imię: Bartek
Pojazd: Inny Romet
|
RE: '80 Romet 50 T-1
Sorry, że tak ciągle dopisuję, ale nie rozumiem, czemu na mnie tak naskoczyliście Jestem wrażliwy i nie mogłem dzisiaj spać Przecież nawet jeśli napisałem, że Simsony są lepsze (myliłem się), to każdy ma prawo do własnego zdania, ja przecież nie napisałem, że Romety to szajs! Przemyślałem z tatą sprawę i nie poradzimy sobie z remontem tego egzemplarza, nigdy nie remontowaliśmy go! Przeliczyłem się Lepiej go sprzedać i kupić zdrowy egzemplarz do lekkich poprawek. Trudno, nie chcem, ale muszem Zobaczcie na zdjęcia, które zapodałem pod koniec pierwszej strony: Przyspawany napinacz, skrzywiony uchwyt koła, karoseria malowana farbką, rozwalona, spawana stopka, do bagażnika przyspawany uchwyt na przyczepkę motocyklową i wieeeele innych wad tego egzemplarza. Poza tym tata jest stolarzem i się na mechanice nie zna, a silnik ledwie co jeździ Wiem, że w T-1 wyskakiwały biegi, ale te mi co chwile wyskakują, więc na nim nie chcę jeździć, bo boję się, że zarżnę skrzynię! Ledwie co go kupiłem, włożyłem w niego tylko tylne amortyzatory, czyli 20 złotych Bardzo was przepraszam, koledzy, ale nie poradzimy sobie z tatą! Chcę go odsprzedać za 400 zł chłopakowi, od którego go kupiłem i kupić jakiś zdrowy egzemplarz za rozsądną cenę.
facebook.com/oldromet - Zapraszam!
|
|
22-08-2012 11:53:27 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: '80 Romet 50 T-1 - Sołtys - 22-08-2012 11:53:27
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|