Romet Chart 211 Błażeja
|
Autor |
Wiadomość |
Błażej
Zawodowiec
Liczba postów: 2,532
Imię: Błażej
Pojazd: Inny
|
RE: Romet Chart 211 Elektronik Błażeja- budowa
(16-08-2012 00:28:12)Feiro napisał(a): No gdyby rzeczywiście była taka sytuacja to byłaby bardzo niezręczna... W takim wypadku są 3 opcje. Skoro już przedstawiłeś towar jako bez żadnych usterek/wad ukrytych a przy prezentacji coś takiego się dzieje to: 1. Spuszczasz z ceny i gadasz kupującemu że to niewielka usterka wymagająca chwilę czasu(brrrrr nie miałbym serca, jak już sprzedać to porządny towar który będzie nabywcy służył przez wiele kilometrów niezawodnie) 2. Prosisz kupującego o dzień cierpliwości(naprawiasz silnik, ale w oczach kupującego nie jesteś już fachowcem bo "coś zdupczyłeś" przy składaniu) 3. Jest możliwość posłania kupującego do domu bez towaru, naprawiasz go i wystawiasz ponownie(w oczach kupującego jesteś zwykłym idiotą i wyzyskiwaczem który chciał mu opchnąć psujący się towar).
No ale czasami to nie wina sprzedawcy a czysty zbieg okoliczności że coś poszło nie tak...
super, jakbym nie widział
Robota stoi w miejscu tylko z tego powodu, że w moto_necie mają rzekomo wadliwe kolanka wydechowe i czekają na dostawę. No i paczkę zamówiłem 7 sierpnia. Wychodzi na to, że przyjdzie we wrześniu. Super jednym słowem.
Dlatego nie spieszy mi się bo wsadzić zapłon do silnika i zalać olej oraz zamontować silnik to robota na 3 godziny góra.
Zamówiłem trochę pierdółek
Uploaded with ImageShack.us
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-08-2012 13:51:09 przez Błażej.)
|
|
16-08-2012 12:57:45 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Romet Chart 211 Elektronik Błażeja- budowa - Błażej - 16-08-2012 12:57:45
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości
|
|