Romet Chart - Czy warto ?
|
Autor |
Wiadomość |
Simon
Ogarnięty Chartcore
Liczba postów: 1,454
Imię: Szymon
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Romet Chart - Czy warto ?
(15-08-2012 21:43:46)fanfso napisał(a): Jak go nie przerejestrował to niech se go w dupe wrazi za te pieniądze ! Jeszcze do niewielkiej negocjacji
Kup Simson'a One mocniejsze są i potrafią robić bączki na asfalcie, wyrywają na koło Chart tego nie potrafi ..... Osiągi ma gorsze od Ogar'a 200, wg. mnie simson a chart to inna klasa jeżdżąca, i nie ma tego co porównywać bo niektóre ceny simków są 2 razy większe od chartów Jak z Romet'a to tylko ogar 205 i dwusetka Bierz simka i nie pożałujesz, chartem pojeździsz miesiąc i kupe kasy w niego włożysz . Pozdro.
Startuj z Chartem fanfso jeżeli Chart nie jest wyjechany możesz oglądać rejestrację jego ... . Irek o czym my mówimy ? Chartów mało ? Zauważ że produkowano je przez nieduży okres czasu. Upadła fabryka nie przez to że były lepsze motorowery , nadszedła prywatyzacja zaczęły upadać fabryki , i nie tylko Romet upadł. Choćby Unitra , czołowe miejsca w testach porównawczych sprzętów HiFi , które przeprowadzane były za granicą. Upadła i nie przez to że miała przestarzałe rzeczy . Wracając do Ciebie fanfso zrobiłem od Wielkanocy 1600 km Chartem bezawaryjnie mało tego 2 razy holowałem Simsona , spalanie 2,5 , a ile Ci ten ogar spali ?. Irek a ty bezawaryjnie jeździsz Simsonem ?Mierzyłem się z Ogarem 200 po prostej na moim słabym gm13 przyspieszenie miałem lepsze prędkość ta sama. Dałem za niego 500 zł , gdzie za simsona dasz z 1500 zł , wolę mieć części drogie a kupić tanio i jeździć . Za simsona dam 1500 zł i często jeszcze trzeba wkładać kasę , czyli łącznie dajmy 2000 zł za szwaba, w tej cenie mam takiego Charta a ile części...
Pójdźmy dalej , Chart jest dużo wygodniejszy, ma lepszy zapłon, zawieszenie, z jego prądnicy Bigsoft wycisnął 12V/120W!
Mój Romet Chart 70ccm
"Śpieszmy się kochać Motóry polskiej produkcji - Tak szybko odchodzą"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-08-2012 22:00:30 przez Simon.)
|
|
15-08-2012 21:59:15 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Romet Chart - Czy warto ? - Simon - 15-08-2012 21:59:15
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|