Cylinder 60 ccm do Simsona.
|
Autor |
Wiadomość |
MOTÓRZYSTA
Banned
Liczba postów: 401
Imię: Jarek
Pojazd: Inny
|
RE: Cylinder 60 ccm do Simsona.
(05-02-2011 13:56:47)Tomasso94 napisał(a): To już bym Ci radził zrobić szlif oryginału Nie ma co się ładować w te "rzemieślnicze" cuda
(05-02-2011 18:13:09)pawlo300 napisał(a): dokładnie jak tomasso mówi oryginał to oryginał teraz to są gówniane materiały chwile będziesz mieć moc i po paru km ci siądzie poza tym co do 60 możesz zakładać bez niczego robienia jednak silnik szybciej się zużyje oraz będzie więcej palił i się grzał......... co do 70 to musi być wzmacniany wał lepsze łożyska modyfikacja w gaźniku bo bez tego silnik nie wytrzyma a jak nawet to krótko..... polecam zrobić szlif kupić tłok MZA i będzie dobrze
gadacie głupoty nie opłaca się robic szlifu lepiej kupic nowy a z tą jakościa to też wyssane z palca najcześciej gadaja to osoby ktore nie mialy nigdy takiego cylka robiąc zamęt
Ja mam 3 simsony jeden z 60ccm i tlok MZA i daje rade przejechane ma juz koło 6 tyś i nic sie nie dzieje moc jest wiekrza niż 50
drugi ma 70cm zwykła i żadnych problemów moc jest dużo większa idzie jak glupi (wał Mza z dopelniaczami nowe łożyska dkf c3 ale to normalne przy 70
w 3 simku mam 70ccm 8 kanałową i z..ierdala 100km/h i nic się nie dzieje więc poco gadać takie rzeczy że niby silnik szybko pada to też też jest jedna wielka BAJKA
Na twoim miejscu brał bym 60ccm albo 70ccm i nawet sie nie zastanawiał szlif jest nie opłacalny!!!!!
|
|
11-08-2012 23:05:18 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Cylinder 60 ccm do Simsona. - MOTÓRZYSTA - 11-08-2012 23:05:18
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|