mlodego motorynka pony 50 m2 moje 74e
|
Autor |
Wiadomość |
mlodyfso
Technik

Liczba postów: 779
Imię: Hubert
Pojazd: Romet Pony
|
RE: mlodego motorynka pony 50 m2 moje 74e
a wiec dalszy ciag modyfikacji mojej malej motoryneczki a wiec do rzeczy
prawdopodobnie moj brat jutro odbiera rame z papierami do mojej motorynki  koszt 0zl  dostalem ta rame od kumpla zadarmo tylko czeka na spisanie umowy i odebranie ramy
jak i odbieram od tego samego kumpla ponoc mase czesci od rometa moze cos bedzie na sprzedaz zobaczymy co to bedzie dokladnie
i najwazniejsze kupilem dzisiaj za 30zl +przesylka 15zl blache tylna od motorynki m1
oto foto jeszcze z allegro
i odrazu jak to kupilem (czekam teraz na paczkie prawdopodobnie we wtorek bedzie )zaczolem male przymiarki blotnika tyl kolega kadetmen podpowiedzial mi na gg ze moze blotnik przedni bedzie pasowac i sie wziolem za dopasowywanie (mialem od kolegi kadetmen inny blotnik przedni od motorynki w stanie zlomowym to powiedzialem czemu nie) i foto z tej opercji
stol operacyjny
z blotnikiem
i plastikonem 
ale jednak jak na ten czas czyli dopuki niemam tego elementu co zamowilem niemam co sie tak pokazywac i powrocilem do pierwotego stanu
i dlatego odrazu pisze ze blotnik przedni od motorynki jest za krotki zeby go wpasowac do tylu dlatego jutro wielkie poszukiwania na skale obrowa beda rozpoczete aby wynalesc jakis blotnik od jakiegos komarka a jesli nieznajde to beda rozpoczete poszukiwania blotnika na forum
Obecnie mam drugiego Poloneza KOMBI 1,6 wcześniej miałem Rovera i walczyłem z uszczelką pod głowicą , teraz walczę ze wszystkim.
https://www.facebook.com/Obrsowo
|
|
26-07-2012 22:45:07 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: mlodego motorynka pony 50 m2 moje 74e - mlodyfso - 26-07-2012 22:45:07
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|