Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Zlot Sieradz
|
Autor |
Wiadomość |
bykuu
Technik
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/technik.png)
Liczba postów: 630
Imię: Mateusz
Pojazd: Inny
|
RE: Zlot Sieradz
pomysł ciekawy.
z chęcią bym przyjechał, lecz niestety mam swojego simka w małej rozbiórce..
właściwie to muszę coś z zapłonem zrobić i z platynkami.. więc w dwa tyg. spokojnie powinienem się uwinąć.. ale trasa daleka, nie wiem jak simek się zachowa na takiej trasie bo tutaj jak jeżdżę to się czasem coś popsuje, a co dopiero na taką dalszą podróż.. chociaż właściwie psuł się bo nie zrobiłem raz a porządnie, teraz bym się postarał wszystko dociągnąć do końca tak jak ma być i pojeździć 'trochę' żeby zobaczyć czy daje radę.
właściwie to dostałem wczoraj zakaz na jakiekolwiek imprezy we wakacje.. ale to chwilowy prześwit u mamy. ![;D ;D](images/smilies/biggrin.gif)
przejdzie jej pewnie za góra tydzień.
więc jakbym simka zrobił to byłbym gotów na taki zlocik.
jedynie zostaje sprawa czy rodzice mi pozwolą na taki dwudniowy wyjazd z dala od domu.
a czemu to chyba można się domyślić.. ; p
także ja nie mówię że będę na 100%, ale jak zrobię simka to pogadam z rodzicami i zobaczymy. : )
co do Simona to coś mi wspominał o tym zlocie właśnie i mówił że byłby chętny.. ale niech sam się wypowie, ja tylko mówię to co mi powiedział.
mam do sprzedania dużo części do ROMET'a i SIMSON'a oraz wiele innych różnych rzeczy, wejdź na mój profil i sprawdź. : p
|
|
16-07-2012 22:58:16 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Zlot Sieradz - bykuu - 16-07-2012 22:58:16
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|