Opłaca się ?
|
Autor |
Wiadomość |
Irek
-----
Liczba postów: 1,410
Imię: .
Pojazd: Inny
|
RE: Opłaca się ?
Ja mam podłą opinie o tym, jest troche tego w moich okolicach (większość stoi od lat z powodu większych/mniejszych awari) i jeszcze praktycznie nie spotkałem sie z dobrą opinią, każdy na coś narzekał jak nie awaryjność to bardzo duże spalanie
400zł żadna okazja rok temu sprzedałem jawke mustanga po malowaniu z dokumentami w bdb stanie tylko zrobić instalacje, wyregulować i poprawić wydech + ogara 200 z silnikiem po remoncie do poskładania (brakowało linek i dętek) oraz 20kg części za 240zł i wcale takiego brania na to nie było....
Kaczka wiadomo najgorsza, ciężka, obudowana i paskudna
Zresztą jawka ma nikły prestiż , wartość rynkową a wytłumaczenie jest proste ; starczy spojrzeć na "stylistyke" mustanga albo skrzyżowanie kibla, wanny i umywalki czyli kaczke....
Osobiście to za te cene wole coś z silnikiem S38/023 lub 019 może nie te osiągi (choć 019 jakoś jedzie ) ale jednak do tego mam zaufanie
(25-06-2012 00:07:28)Vladimir napisał(a): Gdzieś czytałem taką opinię: Jawka "Kaczka" Jest taka niska, by wygodnie się ją pchało jak się zepsuje
Jest w tym nie mało prawdy ale mnie ( 185 cm wzrostu ) mustanga pchało sie nie wygodnie bo za niski a o komforcie jazdy można było zapomnieć jak już w końcu zapaliła
(25-06-2012 08:53:05)Irek napisał(a): Ja mam podłą opinie o tym, jest troche tego w moich okolicach (większość stoi od lat z powodu większych/mniejszych awari) i jeszcze praktycznie nie spotkałem sie z dobrą opinią, każdy na coś narzekał jak nie awaryjność to bardzo duże spalanie
400zł żadna okazja rok temu sprzedałem jawke mustanga po malowaniu z dokumentami w bdb stanie tylko zrobić instalacje, wyregulować i poprawić wydech + ogara 200 z silnikiem po remoncie do poskładania (brakowało linek i dętek) oraz 20kg części za 240zł i wcale takiego brania na to nie było....
Kaczka wiadomo najgorsza, ciężka, obudowana i paskudna
Zresztą jawka ma nikły prestiż , wartość rynkową a wytłumaczenie jest proste ; starczy spojrzeć na "stylistyke" mustanga albo skrzyżowanie kibla, wanny i umywalki czyli kaczke....
Osobiście to za te cene wole Rometa/Komar z silnikiem S38/023 lub 019 może nie te osiągi (choć 019 jakoś jedzie ) ale jednak do tego mam zaufanie
(25-06-2012 00:07:28)Vladimir napisał(a): Gdzieś czytałem taką opinię: Jawka "Kaczka" Jest taka niska, by wygodnie się ją pchało jak się zepsuje
Jest w tym nie mało prawdy ale mnie ( 185 cm wzrostu ) mustanga pchało sie nie wygodnie bo za niski a o komforcie jazdy można było zapomnieć jak już w końcu zapaliła
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-06-2012 09:07:28 przez Irek.)
|
|
25-06-2012 08:53:05 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Opłaca się ? - Irek - 25-06-2012 08:53:05
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|