Ocena wątku:
- 1 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Zgromadzenie fanów starych motorowerów!!
|
Autor |
Wiadomość |
TheStylator
Pierdzionek pospolity
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/nowy.png)
Liczba postów: 63
Imię: Rafał
Pojazd: Romet Komar
|
RE: Zgromadzenie fanów starych motorowerów!!
Semmao święta racja
Co do zlotu śląskiej ekipy to nie chce mi się wierzyć, że na śląsku tak mało osób ma i jeździ na starych motorowerach ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) Może chłopcyrometowcy są mało znani na śląsku,to już prędzej.
Teraz plastiki są popularne a większość ludzi jak cielęta idą za masą. Choć w garażu pewnie stoją stare Romety. Część pewnie się i wstydzi na nich jeździć. Jak kupowałem Komara to znajomi się dziwili po co mi to, jak ja na tym będę wyglądał. A ja to mam w du... mam 34 lata i mam pedałowca i jestem z tego dumny i się nie wstydzę ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
A najbardziej mi się chce śmiać jak jechałem na Pędziwiatrze z uśmiechem na ustach a ludzie się oglądają,dziwują i uśmiechają, ale taka to już nasza cecha narodowa że wszystko co nasze jest beeee .
Ja to mam gdzieś ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) Na zlot jestem chętny tylko muszę uruchomić mojego Komarka bo zaniemógł
Mój Komarek
KJS - Komar Jest Spoko
Romet pierdzi,Romet kadzi ale nigdy cię nie zdradzi.
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu... prawdziwi mężczyźni żują pszczoły!
|
|
23-06-2012 21:42:26 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Zgromadzenie fanów starych motorowerów!! - TheStylator - 23-06-2012 21:42:26
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|