Ocena wątku:
- 1 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Zgromadzenie fanów starych motorowerów!!
|
Autor |
Wiadomość |
karpikutias12
Nowy
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/nowy.png)
Liczba postów: 8
Imię: Adrian
Pojazd: Romet Ogar 200
|
Zgromadzenie fanów starych motorowerów!!
Dziś rano wsiadłem na mojego komara i przez parę godzin objechałem trochę Gliwic, pare wiosek, i co zauważyłem? Zauważyłem wielu gości którzy w tamtym
czasie spędzali czas tak samo jak ja, na swoich komarach. Pomyślałem że gdyby ich wszystkich poskładać - za przeproszeniem - w kupę, wyszła by
całkiem zacna ekipa. Prawie każdy woli jeździć w grupie. Wtedy ma się poczucie jakiejś przynależności. Zawsze można na kogoś liczyć. Pozatym efekt
jest dużo lepszy, nawet jeśli mowa o maszynach z pojemnością 50 ccm. Wiadomo że większość z czasem będzie chciała zmienić pojazd na coś
większego. Ja sam nie oszukuje że taki mam zamiar. Ale jeśli rzecz by się powiodła to napewno bym sobie nie odpuścił. Wszystkim zwolennikom
prostych, "dusznych" komarków proponuje klub zrzeszający właśnie takich ludzi. Zloty, wyjazdy, imprezki. Nie chodzi mi żeby zakładać gang
komarkowców. Tylko klub do którego mogliby wstampiać fani tych starych, pięknych maszyn. Oczywiście po zgromadzeniu większej liczby członków,
dorzuciłoby się jakąś nazwę, logo, naszywki na kurtki. Ale po kolei. Ja jestem z Gliwic. Więc śląsk i okolice jak najbardziej wchodzą w grę. Kto
chętny?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-06-2012 19:49:04 przez karpikutias12.)
|
|
17-06-2012 19:48:04 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
Zgromadzenie fanów starych motorowerów!! - karpikutias12 - 17-06-2012 19:48:04
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|