|
Historia pewnego komarka
|
| Autor |
Wiadomość |
Xekot
Imię: Marek
Pojazd: Romet Komar
|
RE: Historia pewnego komarka
(Wczoraj 08:07:55)romek napisał(a): Piękny jest co już pisałem na Fejsie, temat przeczytałem cały bo właśnie takich tematów tu brakuje. Fajnie że ma historię.Komar był zaprojektowany na przebieg do remontu 15.000km gdzie właśnie w połowie należało wymienić pierścienie i wyczyścić nagar tylko xD jak widać książki swoje życie swoje. Jedyne co do mnie nie przemawia to ten wał... 0,1 to jednak i tak dużo choć nowy z pudełka pewnie by nie był lepszy i niekoniecznie by pasował. Jeśli byś chciał to można go zarejestrować na zabytek (a jeśli ogólnie sprawy spadkowe sa uregulowane by można i na białe spróbować). A zeby dodać więcej zdjęć to przez hosting (na górze jest link) potem kopiujesz odnośnik do zdjęcia (ten z jpg na końcu) i wstawiasz między
Tak ja FB też wstawiałem ale tu postanowiłem się rozpisać  . Z wałem wiem że nie jest idealnie, ale póki nie będzie wymagał rozpoławiania tak zostaje, pięknie pali, moc ma. Nawet 1 bieg nie wyskakuje  . Możliwe że będę chciał go rejestrować ale narazie nie ma możliwości. Sprawy spadkowe oczywiście nie zrobione, na komarka nawet umowy kupna nie mam  , jak będzie uregulowane wtedy spiszę umowę i będę myślał. Ale bez papierów to tylko zabytek chyba już.
Dzięki spróbuję ogarnąć i najwyżej wstawię więcej zdjęć
|
|
| Wczoraj 10:20:40 |
|
|
| Wiadomości w tym wątku |
RE: Historia pewnego komarka - Xekot - Wczoraj 10:20:40
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|