Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Jak zamowcować podnózki do Romecika?
|
Autor |
Wiadomość |
Natalia Skorupska
Nowy
Liczba postów: 13
Imię: Natalia
Pojazd: Romet Kadet
|
RE: Jak zamowcować podnózki do Romecika?
(13-11-2024 22:21:54)łogór 200 napisał(a): Okuratny kadet i tak dalej a podnóżków nie zamontujesz bo nie sa dla jego,musisz znaleźć podnóżki takie jak do ogórka,romet ogar 200
Ps. Szacunek ze ci sie chce w takie śmietniki romety bawić ,zamiast jakieś tik toki kręcić boże i inne wilmy,spaniala kobieta cale te
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
(13-11-2024 22:21:54)łogór 200 napisał(a): Okuratny kadet i tak dalej a podnóżków nie zamontujesz bo nie sa dla jego,musisz znaleźć podnóżki gdzie ta blacha na srodku wyglada troche inaczej,jak wpiszesz podnozki kadet w google grafika to odrazu bedzie wiadomo o coc chodzi
Ps. Szacunek ze ci sie chce w takie śmietniki romety bawić ,zamiast jakieś tik toki kręcić boże i inne wilmy,spaniala kobieta cale te
Dziękuje Ogórek Zaskoczę Cię nie mam tiktoków instagramów i innych głupot. Chyba dlatego nie mam koleżanek ale za to mam super kolegów i widzę że tu też są spoko chłopaki
(13-11-2024 23:40:02)Norweski Zomowiec napisał(a): Widzę, że CDI poszło w ruch, ale niestety - zakupiony nowy zamiennik gaźnika rometa.. a to jest błąd. Zazwyczaj z takimi są problemy. Polecam zainwestować bezobsługowy i bezawaryjny gaznik Dellorto SHA 14.12L. Od lat takowe posiadam i z całego serca mogę polecić
Ale tego czerwonego silikonu poszło. Ta masa Reinz uszczelniająca by była wystarczająca sama do uszczelnienia (sam takową mam pod cylindrem), jednakże zapewnię uszczelka jest dystansem skrzyni biegów sama w sobie. Zamiast klingerytowego, zakupić polecam arkusz gambit 0,5mm i z tego wyciąc uszczelki.
Trochę szkoda, że nie ma papierów ten kadecik - ale zawsze jakaś nauka idzie z takich sprzętach i przydaje się wiedza wyciągnięta w innych sprzętach
Zomuś zamówię tego Dellorto z gmoto mam tylko nadzięję że bedzie w zestawie krociec,
Tego silikonu już nie ma, dałam uszczelkę klingie... oraz deczko uszczelniacza Victora. Papiery są na niego znajomy znalazł, dowód zniszczony ale jest
(13-11-2024 23:30:26)romek napisał(a): Siema, fajny post, w końcu ktoś dodaje jakieś zdjęcia co robi i w ogóle
Dziewczyny tu były już na tym forum, ale jakoś się zmyły w sumie jak dużo chłopaków
Co do tematu, to akurat Kadeta nie mam w kolekcji i musiałem pogooglowac, bo to co pisze łogór że podnóżki są takie jak w Ogarze to nieprawda, tu nie ma nawet kątownika do którego miałyby być przykręcone - choć bardzo możliwe że w trakcie produkcji była zmiana i w późniejszych były już takie jak w Ogarze.
Moim zdaniem tu muszą być takie podnóżki jak z linku, nawet patrząc na ilość otworów by się zgadzało
https://skleppodwska.pl/podnozki-komplet...31216.html
Te które masz pochodzą od Komara. Rada - często sprzedawcy piszą że pasuje do Romet Komar kadet motorynka ogar, i choć to wszystko jest podobne to nie zawsze współzamienne
Pozdrawiam
Romuś przekopałam całe internety i nie znalazłam pasujących podnużek do bzyczka
|
|
14-11-2024 01:42:10 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|