Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Karat 1970 - szczegółowy opis przywracania świetności
|
Autor |
Wiadomość |
Pinio
Złomowy łowca pierwszej kategorii

Liczba postów: 593
Imię: Bartek
Pojazd: Romet Kadet
|
RE: Karat 1970 - szczegółowy opis przywracania świetności
(04-07-2024 15:38:17)wigryman napisał(a): A co twoja wiedza mówi o oryginalnej elektryce w Karatach? Był jakiś konkretny czas kiedy ją montowano, czy też losowo, partiami, dziurawiono ramy Karatów we wszystkich rocznikach? Może Universale doposażano w oświetlenie? Nigdy się osobiście z Karatem w tej wersji nie spotkałem, ale wspomniałeś o takich naklejkach czy też kalkomaniach. Ciekaw jestem Twojej opinii.
Oj nie powiem ci na ten temat nic konkretnego, karaty to zawiły temat a ja już zdążyłem trochę pozapominać, nie chcę pisać głupot bo potem będą to ludzie czytać i ktoś powieli jakąś moją błędną teorię
Osobiście polecam pozaglądać na grupki na fb i wyszukiwać interesujące nas hasła typu "karat universal", albo i w google poszukać. Niejednokrotnie można trafić na przykład na zdjęcia z archiwum alledrogo itp i już mamy jakieś zdjęcia porównawcze.
Szczególnie polecam zobaczyć karata na włochy zwanego Grandezza - pełen wypas, lampki itd, no i naklejka zamiast tabliczki na główce
Odnośnie twojego karata - na jaki kolor planujesz lakierować?
|
|
08-07-2024 01:14:24 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Karat 1970 - szczegółowy opis przywracania świetności - Pinio - 08-07-2024 01:14:24
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości
|
|