Dzień dobry, Piszę, mam nadzieję, że zrozumiale, korzystając z programu do tłumaczenia, ponieważ nie znam języka. Mam nadzieję, że okaże się to choć trochę zrozumiałe. Może ktoś tutaj będzie w stanie pomóc bardziej niż na niemieckich forach, gdzie każdy chce po prostu jeździć Simsonem i Zündappem :-)
Mój współlokator przyniósł Komara około 10 lat temu. Od tego czasu stoi w różnych zakątkach mojego kręgu znajomych i rdzewieje. wszyscy są przytłoczeni. nie ze względu na technologię, ale z powodu problemów z homologacją. Jest to super ładny PREDOM - ROMET KOMAR 3. Wydaje mi się, że jest to typ 2350. Do zarejestrowania go w Niemczech potrzebna jest kopia niemieckiego pozwolenia na użytkowanie lub ABE na ten sam model. Mamy umowę kupna z 1977 roku, ale to nie pomaga. (Co również budzi moje podejrzenia, to fakt, że ma on gaźnik GM13F. Kiedy szukam zdjęć w Internecie, wszystkie mają zainstalowane gaźniki GM12F.) może ktoś będzie mógł nam pomóc. To byłoby naprawdę świetne.
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.