Prawdopodobne zakończenie działalności forum
|
Autor |
Wiadomość |
Tomasso94
Przebiegły Administrator :D
Liczba postów: 4,036
Imię: Tomasz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Prawdopodobne zakończenie działalności forum
No to tak. Najszybciej i bez komplikacji - ten sam numer konta jak co roku:
https://www.chlopcyrometowcy.pl/misc.php...oladowanie
Przypominam jeszcze raz w tym poście. Do końca roku musimy uzbierać pokaźną sumę aby forum nadal się kręciło. Po wpłacie pieniędzy na podany w linku numer konta nie ma praktycznie możliwości odzyskania pieniędzy, nawet w przypadku gdybyśmy nie dal rady.
Na ten moment mamy uzbierane już 113 zł, więc do opłacenia domeny coraz bliżej.
Jeśli ktoś chce wpłacić jakąś grubszą kwotę a obawia się o to że kasa przepadnie zapraszam na PW, spróbujemy to ogarnąć, jakoś A jeśli ktoś chce wpłacić gruby hajs i ma nadzieje że to wszystko wypali to link powyżej zawsze aktualny
Aha - no i po wpłacie proszę o info na pw kto kiedy ile i tak dalej. Jak nie odpiszę albo potrwa to kilka dni - przepraszam, doba jest za krótka dla mnie na dopięcie wszystkiego
Wiele osób pisze do mnie PW o chęci pomocy i tak dalej. Mordeczki - dzięki za zaangażowanie, myślałem że to forum już umarło, a jednak. Nie mam czasu odpisać wszystkim, niestety :| Co do zmiany serwera - nie jest to takie hop siup, wymaga to dużo pracy i co najgorsze czasu, więc przyszły rok spędzamy jeszcze "tutej", a co dalej czas pokaże
- Volvo V70 II
- Honda Transalp 600V
- Romet Kadet 110 Automatic
- Romet Komar
- Romet Ogar 200
- Opel Astra G
*** ...i wtedy rzekł - Nie da się. ~ Tomasso94 ***
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-11-2023 22:55:27 przez Tomasso94.)
|
|
09-11-2023 22:53:30 |
|
2 użytkowników postawiło piwo Tomasso94 za ten post:2 użytkowników postawiło piwo Tomasso94 za ten post.
joozek (11-10-2023), romek (11-10-2023)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Prawdopodobne zakończenie działalności forum - Tomasso94 - 09-11-2023 22:53:30
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|