Ocena wątku:
- 1 głosów - 1 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Ogar 200 problem z V-max
|
Autor |
Wiadomość |
Cheeq
Nowy
Liczba postów: 8
Imię: Daniel
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Ogar 200 problem z V-max
(29-08-2023 10:18:55)siwy1958 napisał(a): Witam !
Jezdze Ogarem 200 ( tym zielonym) codziennie, kazdy kto ma prawo jazdy wie ze motorower powinien rozwijac max 45 km/h. Ale przeciez jawa 50 , byla zaprojektowana na wieksze predkosci i w czasach obecnych prawie wszyscy je odblokowali , bo kazdy kto jezdzi chce miec wiekszy zapas predkosci,
Podczas naszej najdluzszej wyprawy w watku' ogarami 200 z Wroclawia nad morze' , moglem sie przekonac o osiagach ogarow 200 ( jechalismy 2 sztuki), bylismy zaladowani bagazami, ale dawaly rade. Predkosc 60 racze trudno bylo osiagnac. Ale do jazdy na codzien , bez bagazu jest to realne. Tylko odblokowac, przyspieszyc zaplon, wyczyscic tlumik ( nie modyfikowac !), zebatke mam 12z.I jest ok.
https://www.facebook.com/media/set/?set=...663&type=1
Pozdrawiam i zycze sukcesu !
Marek Z
Witam,
Podziwiam Pana za taką wycieczke, napewno to była świetna przygoda i można o niej opowiadać godzinami Podjąłem decyzję, jednak będe zamawiać zestaw a JM, zdejmowanie swojego cylindra plus transport do kogoś rzetelnego mam okolo 60km, więc wychodzi 2x 120km wyjdzie niewielka różnica cenowa. Tak jak jeden z użytkowników tu napisał, będe miał wówczas komplet od jednego producenta.
|
|
30-08-2023 22:10:09 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Ogar 200 problem z V-max - Cheeq - 30-08-2023 22:10:09
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|