Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Jaguar Specjal Reynolds
|
Autor |
Wiadomość |
Lech2023
Nowy
Liczba postów: 4
Imię: Lechosław
Pojazd: Inny
|
RE: Jaguar Specjal Reynolds
Witam ponownie
przyszedł czas napisać kilka słów po kilku miesiącach poszukiwania :-)
Właśnie, szukam i jak narazie, to bez zamierzonego sukcesu.
Jaguara Specjala z lat 70-ch w rozmiarze 590 nie mogę zdobyć.
Po drodze było kilka rozmów, ustaleń, zapewnień i efekt jest taki, że nadal szukam, ale z już bardziej roztropnie.
Powiem szczerze, że nie miałem świadomości w co wchodzę i co się dzieje na tym "rynku".
Priorytet zweryfikowałem i na spokojnie rozejrzałem się i nie powiem, że miałem kilka falstartów emocjonalnych, jak widzę, to "rynek" potrafi to wykorzystać.
To tak kilka słów po kilku miesiącach, a tak do rzeczy, to nadal poszukuję wspomnianej ramy z widelcem i na kanwie tego, mam pytanie, iż spotkałem bardzo fajną ramę z lat 70-ch, jak twierdzi jej posiadacz i jest to rozmiar 590, ale po szczegółowych pomiarach wychodzi, żę to jest (moim zdaniem) 570. Załączam foto i proszę o wskazanie jak to jest z tym rozmiarem, tych konkretnych ram?
Załączam także foto innej ramy "niebieskiej", która zapewne wypełnia mój to myślenia i jest rozmiaru 590. Jest to Jaguar, ale chyba z innych lat lub inny "model".
Pozdrawiam serdecznie i będę wdzięczny za rzeczowe informacje, podpowiedzi i nawet oferty co do Jaguara Specjala 590.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-08-2023 23:47:04 przez Lech2023.)
|
|
19-08-2023 23:04:29 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Jaguar Specjal Reynolds - Lech2023 - 19-08-2023 23:04:29
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|