Znaleziska złomowe
|
Autor |
Wiadomość |
Debesta
Człowiek Sztos

Liczba postów: 1,517
Imię: Lechu
Pojazd: Romet 2375
|
RE: Znaleziska złomowe
No dzień dobry. Znów trochę się pochwalę tu ten i przedłużę na chwilę penesa za pomocq internetow i tu tego.
Zalecialem na chwyleczkie na pobliski skup hasioków, szybki rzut gałkami ocznymi po hobokach i można wracać do domu. Tego się spodziewalem- nie będzie niczego. Kręcąc kółkiem z kluczykami na palcu (bo pazurów nie obgryzam) udaje się powolnym krokiem w stronę wyjścia, mając nadzieję że coś niecos dostrzege w zgliszczach całych tych. Wtem wjeżdża karawana z przyczepkq na wagę, a na tym rydwanie mnóstwo wszystkie i niczego. Dyskretnie podszedłem, zuchwale spoglądam na zawartość i.... Nic. No to pytam chłopa, bo to mogę przecież nie widzieć wszystkiego, wszak nie szczepilem się na c19 i nie mam zainstalowanego rentgena w wyrzuconych chwilę częściej oczach.
-Panie, a tu do motorów jakichś części to przypadkiem nie przywiozłeś Pan?
-Ni, ja takich rzeczy nie wyrzucam, ale chyba trzeba będzie w końcu.
-A co masz Pan i do czego?
-Dwa zbiorniki do wueski i jakieś błotniki i coś tam coś tam.
-(Kurrde znowu z tym pasztetem) no dobra to ja kupię. Bierz Pan kasę i jadziem.
No i po prostu:
Oczywiście że tak, piękna, rzetelna i wspaniała wfm, a nie jakiś badziew z pierwsza litera komunizmu na koncu. Zbiorników zanim zrobiłem zdjęcia wyniosłem do hoboka i nie chciało się przynosić dla mnie, znaczy dla was, ale są ładne piękne i czyste w środku. Wszystko 600zl. Tak wiem, że dużo drożej jak na złomie, ale starszy Pan zadowolony i zapewnił że jeszcze będziemy kręcili wspólne interesy, albowiem zapewnił mnie że ma jeszcze jakieś ramy i części do kumarów pod styrtą drewka.
Ps: Nie, nie zgodził się żebym ta styrte szybko przemeldowal w inne miejsce
"Ludzie, nie wierzcie w to że Ja jestem. Może i jestem, nie powiem że nie"
|
|
10-12-2022 04:06:36 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Znaleziska złomowe - Debesta - 10-12-2022 04:06:36
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości
|