Pozdrowienia
|
Autor |
Wiadomość |
Dawdzio
Hold my mustache!
Liczba postów: 2,609
Imię: Dawid
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Pozdrowienia
Rok produkcji w dowodzie to żaden problem, wystarczy espomnieć o tym na badaniu technicznym przed rejestracją, diagnosta na podstawie tabliczki wprowadza informację do komputera, a urząd do nowego dowodu wpisuje już właściwy rok produkcji.
Jeśli się nie mylę to do WSK polecają opony Mitas, widzę że i do Komarów znajdzie się odpowiedni rozmiar.
Pokrywy - jakikolwiek portal z używanymi klamotami. Nie tak dawno na OLX kupiłem schowki do Komara nowej produkcji z drukarki 3D. Wyglądają elegancko, szczerze mówiąc podobają mi się bardziej niż oryginały, chociaż mają typowy dla wydruku 3D wzór, nie są gładkie. Nie miałem jeszcze niestety czasu na przymiarki, ale pierwszs wrażenie jest bardzo pozytywne.
Przedni hamulec zwykle skutecznością nie powala, ale regulacja z pewnością nie zaszkodzi. To nic trudnego. Wątpię, żeby okładziny były zużyte, choć dostanie się do nich nie jest kłopotliwe, a zawsze zwiększy to świadomość o stanie motoroweru.
Nie zaszkodzi zmienić świecę. Czasem to też kwestia odpowiedniej techniki, przelania gaźnika, dodania gazu, ogółem wyczucia pojazdu, które przyjdzie z czasem. Jeśli po odpaleniu nie gaśnie to nie martwiłbym się tym póki co.
Wzmożona kontrola społeczna złomowisk podstawą sukcesów w zdobywaniu interesującego mienia.
|
|
18-09-2022 03:26:20 |
|
1 osoba postawiła piwo Dawdzio za ten post:1 osoba postawiła piwo Dawdzio za ten post.
Duenderosa (09-18-2022)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Pozdrowienia - Dawdzio - 18-09-2022 03:26:20
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|