Rejestracja na zabytek bez czegokolwiek
|
Autor |
Wiadomość |
romek
019 rzondzi
Liczba postów: 2,205
Imię: Marcin
Pojazd: Romet Komar
|
RE: Rejestracja na zabytek bez czegokolwiek
Ciężki temat, była podobna historia w Polsce tylko że z Warszawą i/lub dużym fiatem.. okazało się że ten drugi miał przebite numery na dokumenty pochodzące z tego który ktoś inny rejestrował na zabytek.. wezwano właściciela , nawet nie był świadomy bo kupił już przebitego... czy tak tu było nie ma pewności ... Są jeszcze 4 opcje z 5. Ja bym odpuścił temat, nie warto, zwłaszcza że nikt nie chce ci pomóc , chyba najlepiej by było kupić inna ramę, nawet bez papierów tylko sprawdzic żeby tak samo nie było.Tu co wyżej pisałem to były samochody po renowacji warte po kilkadziesiąt tysięcy a WSK z 1979 to nie jest nie wiadomo jaki zabytek zwłaszcza że jeszcze nie włożyłeś kupy kasy w remont,szkoda nerwow a możesz wywalic kupę kasy i efektu i tak nie osiągnąć (zaraz będzie dochodzenie skąd kolega ja miał, czy była sprawa spadkowa i tak dalej, pewnie i tak bez zasiedzenia się nie obejdzie).. Nie warto chyba że chcesz kopać się z koniem i ryzykować utratę kasy a przy dobrych wiatrach i całego motocykla bo różnie to bywa.
|
|
03-08-2022 12:53:03 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Rejestracja na zabytek bez czegokolwiek - romek - 03-08-2022 12:53:03
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|