Cześć, czyli powitanie Dużego Chłopca
|
Autor |
Wiadomość |
Mariusznia
Nowy

Liczba postów: 4
Imię: Mariusz
Pojazd: Inny
|
RE: Cześć, czyli powitanie Dużego Chłopca
Jeśli ktoś zna jakąś złotą (lub nawet srebrną) raczkę dobrą w serwisowaniu Rometów w woj. opolskim - gdzie teraz przebywam z moim Rometowym Towarzyszem - to prośba o informację zwrotną. Coś mi silniczek nierówno chodzi (znaczy jeździ), a moje umiejętności mechaniczne na razie są... eee... eufemistycznie to ujmując... tentego... takie sobie. Jak mi ktoś pokaże, to potem moge już pewnie sam cośtam pogrzebać we wnętrznościach tej maszyny rodem z PRL, ale na teraz mi ręka drży, jak mam coś w silniku, czy innym gaźniku grzebać (wiadomo moja ręka nie jest złota, ani srebrna, jest taka... hmmm... skórzasta ;-), więc mi jest trudniej).
Z góry dźwięczę.
(02-06-2022 14:02:38)Debesta napisał(a): Piekny to byl opis, nie zapomne go nigdy. Pegaz tez piekny ladny i tak dalej. Ty z Piaseczna, to moze przyjedziesz na zlap iskre
https://m.facebook.com/events/d41d8cd9/z...580425423/
No może dam radę, ale nie na 100%.
Tak sobie pooglądac, bo mi by serce krwawiło, jakby mój Romecik po takich dziurach miał hasać...brrrr A jeszcze jakby mu się oponki pobrudziły...sic... Ojojojoj... Aż strach nawet takie myśli mieć, mózg boli, ręce drżą na klawiaturze, etc. ;-)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-07-2022 23:56:11 przez Mariusznia.)
|
|
05-07-2022 23:45:53 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Cześć, czyli powitanie Dużego Chłopca - Mariusznia - 05-07-2022 23:45:53
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|