Komar 2320 '70 - ''Klak''
|
Autor |
Wiadomość |
Debesta
Człowiek Sztos
Liczba postów: 1,480
Imię: Lechu
Pojazd: Romet 2375
|
RE: Komar 2320 '70 - ''Klak''
Dziwny ten kask, ale cena bardzo fajna. Co do Miksolu, to nie jest taki zły, nie pamiętam by za dzieciaka przez niego coś się kiedyś zatarło/zużyło zbyt wcześnie, a jeśli chodzi o odkładanie się nagaru, to różnie bywało. Zazwyczaj to zależało od ustawień silnika, jesli słaba była iskra, to wiadomo że spalanie było słabsze. Miksol ma jedną, bardzo ważną i mocną zaletę- jest tani i to raczej tyle z zalet.
Dwa/trzy lata temu miałem litre zlewek różnych olejów do 2t, między innymi trochę miksolu, motula, castrol ohydny i inne syntetyczne i mineralne oliwy. Menczennik wyjeździł wszystko ( trochę to trwało bo nic nie palił), trochę kopcił, bo lałem ciut więcej. Zrobiłem nim przeszło 2k km i nic się nie zużyło na finito, a podczas wymiany pierścieni przy pierwszym tysiącu, nie zauważyłem nadmiernej warstwy nagaru. Muszę mu założyć temat i zobaczycie w jak menczeńskim stanie może być 2375 i wozić dupę gdzie nie bądź.
Teraz do romczurów leję to co używam w wyczynówce, czyli putoline i przy proporcji 1:25 nie ma żadnego dymu, nawet mgiełki!
"Ludzie, nie wierzcie w to że Ja jestem. Może i jestem, nie powiem że nie"
|
|
19-03-2022 22:30:11 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Komar 2320 '70 - ''Klak'' - Debesta - 19-03-2022 22:30:11
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|