Sprzedam części i akcesoria Romet Komar Motorynka WSK Jawa Simson Mz i inne.
|
Autor |
Wiadomość |
mszostek91
Nowy
Liczba postów: 10
Imię: Miłosz
Pojazd: Romet 50-T-1
|
RE: Sprzedam części i akcesoria Romet Komar Motorynka WSK Jawa Simson Mz i inne.
(19-02-2022 20:46:16)wazniak96 napisał(a): Zapytania nie wysłałem bo wyleciało mi to totalnie z głowy i dopiero mi się przypomniało. Uważam też, że allegro jest w wielu kwestiach krzywdzące dla sprzedających więc wolę to wyjaśnić na forum. W każdym razie wystawiając graty na allegro akceptujesz jego regulamin więc jak już odchodzisz od reguły to wypada maila skrobnąć. Tym bardziej, że na allegro transakcja cały czas wisi, a ja również nie ogarniam wszystkich transakcji na moim koncie. Teraz z tego zamieszania jest niemiły akcent
Nie mniej jednak, po sprawdzeniu potwierdzam, że przelew zwrotny oczywiście doszedł więc zwracam honor i oczyszczam kolegę z moich zarzutów.
Nic się nie stało, grunt że sytuacja jest wyjaśniona.
Czuję się tylko teraz zobowiązany wyprowadzić cię z błędu, bo nie mam obowiązku akceptować wewnętrznych przepisów allegro które stoją w sprzeczności z literą prawa obowiązującego w naszym kraju, lub są w naszym krajowym prawie nie ujęte. Gwarantuje to nam Polakom KONSTYTUCJA, a tu konkretnie (Art.31 ustęp 2).
Swoją drogą polecam konstytucję jako obowiązkową lekturę.
Książeczka cienka jak Latarnik a wnosi do życia niezmiernie wiele.
|
|
20-02-2022 16:16:29 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Sprzedam części i akcesoria Romet Komar Motorynka WSK Jawa Simson Mz i inne. - mszostek91 - 20-02-2022 16:16:29
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|