Sprzedam części i akcesoria Romet Komar Motorynka WSK Jawa Simson Mz i inne.
|
Autor |
Wiadomość |
mszostek91
Nowy
Liczba postów: 10
Imię: Miłosz
Pojazd: Romet 50-T-1
|
RE: Sprzedam części i akcesoria Romet Komar Motorynka WSK Jawa Simson Mz i inne.
(19-02-2022 16:44:28)wazniak96 napisał(a): Wygrałem u kolegi na licytacji przełacznik świateł do charta/mińska w zeszłym roku i nadal nie dotarł... Co prawda opłaciłem z małym opóźnieniem aczkolwiek zero informacji do dzisiaj.
Z tego co pamiętam, opłaciłeś zakup po dwóch tygodniach od zakończenia aukcji, jak nie później. Wiem już że allegro zmieniło regulamin, i rozciągnęli sobie czas na finalizację transakcji z siedmiu do trzydziestu dni w przypadku licytacji, ale gdybyś przeczytał stronę o sprzedającym, wpadłbyś na informację że po siedmiu dniach bez finalizacji, ja uznaję transakcję za niebyłą. Handel pierdółkami na allegro to nie jedyna rzecz jaką w życiu robię, i faktycznie w natłoku prac i obowiązków mogłem zapomnieć napisać mail, jednak wpłata była zwrócona niezwłocznie. Nie wysłałeś mi też żadnego zapytania, czemu się stało tak a nie inaczej, więc nie zgrywaj teraz świętoszka ;-)
|
|
19-02-2022 18:04:48 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Sprzedam części i akcesoria Romet Komar Motorynka WSK Jawa Simson Mz i inne. - mszostek91 - 19-02-2022 18:04:48
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|