301 z gazety w 2021 zakup Thebest
|
Autor |
Wiadomość |
Debesta
Człowiek Sztos
Liczba postów: 1,477
Imię: Lechu
Pojazd: Romet 2375
|
RE: 301 z gazety w 2021 zakup Thebest
Józiu, powolutku do przodu, nie spieszno mi, wręcz nie można sie spieszyć i nie da, przy takiej liczbie sprzętów w kolejce, oraz chcąc wykonać inne zadania życiowe. Sprzedawać jej nie bede i nie kupiłem z takim zamiarem, prędzej byłbym skłonny pozbyć sie kadeta, ale o nim kiedy indziej. Ten egzemplarz dostanie moja siostra na osiemnastkę. Wiem, do dupy z takim prezentem dla dziewczyny wchodząca w dorosłość, lecz bedzie mogla ja sprzedać i kupic za nią samochod, lub cokolwiek innego, albo bedzie trzymać tak jak ja swoja, choc wątpię, ponieważ nigdy jej jeszcze nie widziała. Do mojej zaś ma sentyment, ponieważ troche sie nią pokulała po wsi, ale czerwona zostaje na wieki wieków.
Nie oszukujmy sie, montowali kiedys to, co bylo pod ręką, a pod koniec produkcji raczej zależało na tym by wyprodukować jak najwięcej, jak najmniejszym kosztem i taki motylek na pewno jest tańszy i łatwiejszy w produkcji, niz nakrętką zalana plastikiem.
A co do tej śruby, bo nie napisałeś. To oryginał? Pytam, ponieważ w śrubkach ostatnio znalazłem identyczna i zastanawiam się czy to nie jest śruba z Pony ktora kiedys rozebrałem doszczętnie i ramę wywaliłem na złom...
"Ludzie, nie wierzcie w to że Ja jestem. Może i jestem, nie powiem że nie"
|
|
31-12-2021 12:33:23 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: 301 z gazety w 2021 zakup Thebest - Debesta - 31-12-2021 12:33:23
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|