Moje boje, Ogar 200 - dla wytrwałych
|
Autor |
Wiadomość |
Spaceman164
Jawasaki 223
Liczba postów: 630
Imię: Spaceman164
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Moje boje, Ogar 200 - dla wytrwałych
ten "dynks" taki hehe jest przyspawany, nad nim jest ta dziurka, nie wiem do czego służy, a stopka jak Ogar stoi opiera się o ten kawałek stali wygięty jakby, widać go na twoim zdjęciu:
Tylko po założeniu centralki sprawdź sobie jak Ogar stoi bo często ten kawałek stali jest wyrobiony i tylne koło zamiast wisieć w powietrzu jest oparte o ziemie, dlatego bo dużo osób nie potrafi oprzeć motocykla na centralce bo robią coś takiego, że ciągną motor za kierownice i nagle cała masa w sekunde jest przenoszona na centralke, no to nie dziwota, że się łamało... Pod siedzeniem jest kawałek bagażnika i chwyta się za niego i stawia się motor na stopce deliktanie, nawet WSK miała specjalny taki uchwyt metalowy.
Znalazłem na którymś zdjęciu Ogara jak ta centralka wygląda, może nie widać najlepiej, ale myślę że już wiesz jak to wygląda:
Ale jak tak patrzę to ten kawałek metalu co ogranicza stopkę jest chyba odwrotnie założony, tak jakby ktoś to przyspawał na nowo bo był urwany?? tak samo ten wałek z otworem na oś centralki jakiś taki gruby i krzywo dospawany.
Więc albo mi się zdaję, albo nieźle się ktoś bawił z tą twoją ramą...
Motoren:
-Ogarrr 200 '88
-Cezet 350 472.5 '82
YT-Motorower Ogar Jaskrawo-Niebieski
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-10-2021 21:57:08 przez Spaceman164.)
|
|
20-10-2021 21:38:57 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Moje boje, Ogar 200 - dla wytrwałych - Spaceman164 - 20-10-2021 21:38:57
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|