Witam wszystkich
|
Autor |
Wiadomość |
Debesta
Człowiek Sztos

Liczba postów: 1,517
Imię: Lechu
Pojazd: Romet 2375
|
RE: Witam wszystkich
No cóż, powiedziales co wiedziałeś. Ja mam na horyzoncie dużo droższe motocykle i dużo bardziej skomplikowane konstrukcyjnie. Wszelkiego rodzaju Romet, motorynka, komar to dla mnie podstawa podstawy. Mam swoja motorynke w oryginale, ktoś dostałem kiedys od ojca i nigdy mi przez myśl nie przeszlo aby ja sprzedać, zamienić i tak dalej. Cale szczęście ze mimo wszystko skonczyla w oryginalnym stanie. Inteligentni ludzie ułatwiają sobie życie, kupując tanio, gotowe czesci, oszczędzając przy tym mnóstwo czasu. Planuje zrobic jeden motocykl, który mam od pierwszego właściciela. Został kupiony kompletny i przy takiej bazie juz jest sens walczyć o każdy oryginalny element tego egzemplarza, bo jest o co.
Co do motocykli to obcuje z nimi na co dzień, serwisuje motocykle wyczynowe i tam nie ma żadnego miejsca na naprawę uszkodzonego elementu, wymienia sie na nowe. W tych starociach wiadomo jest troche inaczej, ale i tak motocykl u mnie, czy to motorower ma jeździć i służyć, a nie sie świecić i ruszać do niego skórą. To nie hejt (ale obrzydliwe slowo), wyrażam swoją opinie, bo podziwiam prawdziwy remont z pasji. Ale Ty chyba masz nie więcej jak pięć motocykli? Jak będziesz ich liczył w dziesiątkach, to trochę, zmienisz zdanie, na temat czterech godzin nad tylną lampą  Elo bez spiny i powodzenia w remoncie, a bede zaglądał bo tez za jakiś czas czeka mnie remont innej motorynki.
"Ludzie, nie wierzcie w to że Ja jestem. Może i jestem, nie powiem że nie"
|
|
13-06-2021 00:38:24 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Witam wszystkich - Debesta - 13-06-2021 00:38:24
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|