Dzisiaj okazało się, że licznik mnie kłamie, tylko że w pozytywną stronę. Mierzyłem dzisiaj prędkość GPSem i wyszło na to, że jak prędkościomierz Rometowski pokazuje 45km/h to tak na prawdę jadę 50km/h a gdy testowałem vmax na prostej drodze pod lekki wiatr to na prędkościomierzu było około 59km/h a na GPSie było 68.5km/h prawie 70km/h! to tyle co Simson. Więc gdy cały czas myślałem, że jadę np. po mieście 50km/h to tak naprawdę jechałem 55km/h Jawa power
A tak z innej beczki to jadąc po wsi widziałem za bramą WSK 125 trajke chyba na złom idzie więc może się zapytam czy chociaż silnik sprzedadzą bo reszta to raczej gruz jest.
Mam pytanie na temat opon heh, wyczaiłem takie Vee Ruber bo nie można znaleźć lepszych o szerokości 2,25 https://allegro.pl/oferta/opona-vee-rubb...IMQAvD_BwE i tu pytanie, czy ta opona będzie lepsza jakościowo niż moje ponad 30 letnie stomile? z tyłu bieżnik mam już na granicy dopuszczalności jakieś 1,5mm więc pasuje wymienić.
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.