Ogar 200 by Stachu
|
Autor |
Wiadomość |
Stachu_
Nowy

Liczba postów: 53
Imię: Stachu
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Ogar 200 by Stachu
Gdyby ktoś oprócz spacemana miał jeszcze jakieś rady to chętnie poczytam  .
Aktualizacja świetnych wiadomości z ostatnich paru dni:
Ogólnie zacznę od tego, że inpost ma potężny burdel i bardzo nie spójnie działa. 3 razy się kontaktowałem w sprawie paczki z błędnym adresem i wyglądało to mniej więcej tak. Za pierwszym razem przy próbie zmiany adresu dostawy konsultant powiedział mi, że paczka już wraca do nadawcy i będzie ją musiał nadać drugi raz. Następnego dnia inny konsultant powiedział, że paczka jest w paczkopunkcie na broniszach i czeka aż nadawca zmieni adres dostawy ponieważ ja tego zrobić nie mogę. Wczoraj się już wku... zdnerwowałem bo paczka od 3 dni miała taki sam status na trackingu zadzwoniłem do inpostu 3 raz i dzięki bogu odebrała jakaś ogarnięta kobitka. Wytłumaczyłem jaki błąd zaszedł w nadaniu po czym konsultantka uznała błąd za literówkę (i słusznie) po czym zmieniła adres dostawy. Silnik podobno dotrze do mnie dziś
Zamówiłem resztę części - pierścionki na tłok również  Ramę i całą resztę zawiozę do lakierni na dniach bo chce jeszcze zrobić przymiarki, wszystko sobie spasować. Nie widzi mi się dognanie i rysowanie części w lakierze
Dajcie znać co z tym lakierem, czy to proszek czy akryl czy co z tym robić. Pozdro
|
|
27-05-2021 09:21:21 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Ogar 200 by Stachu - Stachu_ - 27-05-2021 09:21:21
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|