(30-04-2021 14:06:31)Stachu_ napisał(a): A ja mam takie pytanie do Ciebie spaceman164 - maczałeś paluchy w podpier#@laniu moich postów z forum?
Ten sam nick, ogar 200, zdjęcia mojego "warsztatu", mój tekst... trochę nie ładnie kolego. Udawanie że to twój motorek? Używanie cudzych zdjęć i tekstów, jeśli uznamy to za własność intelektualną, jest przestępstwem. Słabiutko.
Eeee co jest ktoś ma moją nazwę XD to nie ja serio, na prawdę nie wiem kto to, moja nazwa, twoje zdjęcia nie wiem jak mam to udowodnić, napisz mi w jaki sposób mam to udowodnić, że to nie ja a to zrobię, tak jak motorowerzystka napisała, mam swojego Ogara więc po co mi robić post o twoim?
Skoro skopiował twoje zdjęcia to może skopiował moją nazwę no nie wiem no, nie chcem bana...
W ogóle dziwne to forum co Stachu znalazł bo próbowałem właśnie zrobić konto nie dość, że tłumaczone jest wszystko łamanym Polskim to przy rejestracji i wpisywaniu kodu piszę, że kod nie prawidłowy i tak za każdym razem z próbą wpisania nowego kodu, przysięgam, że to nie ja kurde no
Udało mi się założyć tam konto teraz właśnie (to mój post na zdjęciu)
Zmieniłem nazwę, dziwne jakieś to forum w ogóle
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.