(25-04-2021 00:13:26)seler1500 napisał(a): Wrzuć zdjęcie całego zapłonu, to coś wymyślimy.
P.S. jak zamkniemy temat zapłonu, załóż sobie wątek o swoim ogarku w "nasze sprzęty" i o resztę w nim pytaj, będzie bardziej przejrzyście
Kiedyś słyszałem, że grzać się może przez nieszczelny lewy simmering Ale wtedy świeca powinna być zaolejona a nie jest.
(25-04-2021 00:13:26)seler1500 napisał(a): Wrzuć zdjęcie całego zapłonu, to coś wymyślimy.
P.S. jak zamkniemy temat zapłonu, załóż sobie wątek o swoim ogarku w "nasze sprzęty" i o resztę w nim pytaj, będzie bardziej przejrzyście
Sorry za kolejny post, ale odpaliłem rometa, zatkałem dopływ powietrza z filtra i zgasł, to znaczy, że simmeringi są szczelne ?
Ustawiłem 2mm przed GMP noi impulsator ze znacznikiem koła magnesowego w ogóle się nie pokrywają, a sam impulsator jest już maksymalnie w prawo przesunięty, dalej się nie da.
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.