Ocena wątku:
- 2 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Ogar 200 czy 202FI
|
Autor |
Wiadomość |
Dawdzio
Hold my mustache!
Liczba postów: 2,609
Imię: Dawid
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Ogar 200 czy 202FI
Jeżeli masz dwie lewe ręce, a motorower ma służyć tylko do przejazdu z punktu A do B - bierz skuter.
Jeżeli lubisz dwusuwa, czujesz klimat, umiesz coś naprawić wspierajac się choćby poradnikami czy czasem pogrzebać przy pojeździe dla relaksu albo dlatego, że po prostu czasem trzeba - bierz starocia.
Choć moim zdaniem silnik 223 i jego nowatorskie rozwiązania techniczne można sobie wsadzić w...
Musisz odpowiedzieć sobie sam. Ja jeżdżę Trabantem od kilku lat. Wolny, głośny, mały i słaby. Gdy urwało się mocowanie wahacza musiałem poszukać na jakiś czas innego pojazdu. Kupiłem Audi 80 z gazem. Świetny samochód, jeździł za pół darmo, wygodny, pakowny, trwały, szybki. Wytrzymałem trzy miesiące o mało nie umierając z nudów. To było dobre narzędzie do przemieszczania, ale frajdy brak. Kupiłem Wartburga, naprawiam Trabanta.
Kilka miesięcy przed Audi kupiłem Suzuki GN125. Zero przyjemności, przygody, zabawy. Siadasz, naciskasz guziczek, "łęł łęł łęł... pyr pyr pyr pyr", wrzucasz bieg i jedziesz. Nuuuuuda. Jeździłem do pracy i dwa razy gdzieś dalej. Dobre narzędzie do przemieszczania się, zero frajdy.
Nie opiszę Ci przeciwnego punktu widzenia, bo jest mi całkowicie obcy. Jeżeli uważasz, że jestem nienormalny - kup skuter.
Wzmożona kontrola społeczna złomowisk podstawą sukcesów w zdobywaniu interesującego mienia.
|
|
18-03-2021 22:44:54 |
|
3 użytkowników postawiło piwo Dawdzio za ten post:3 użytkowników postawiło piwo Dawdzio za ten post.
Jakubek205 (03-18-2021), Jorginsson (03-18-2021), Spaceman164 (03-18-2021)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Ogar 200 czy 202FI - Dawdzio - 18-03-2021 22:44:54
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|