Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Jaki konus / stożek do piasty Z.R. Predom Romet
|
Autor |
Wiadomość |
Bambosz
Nowy
Liczba postów: 18
Imię: Bambosz
Pojazd: Inny
|
RE: Jaki konus / stożek do piasty Z.R. Predom Romet
Dzięki za pomoc.
Ja w międzyczasie - dzięki pomocy zaz'a - namierzyłem człowieka, który coś takiego miał i już do mnie jedzie paczka z całą nową osią (w tym dwa stożki) - mam nadzieję że tym razem taki rozmiar jak powinien być .
Jeśli jednak ktokolwiek z Was namierzył jakieś odpowiedniki współcześnie (jest chociażby mnóstwo różnych stożków Shimano) - to też by była cenna wiedza. Ja kupiłem kilka różnych, ale nic nie trafione.
..
Co do roweru - no fajny, ale to kawał porządnej stali (rama, koła, piasty, wszystko...) - całość jak pisałem - ok 14kg,
Przy okazji, trochę off-topic - zaraz będę przeglądał forum, bo muszę zgłębić wiedzę na temat naklejek.
Wygląda na to że nikt nie oferuje takich jak ten rower oryginalnie miał (szczególnie ta z główki ramy).
Powinienem dać radę sam sobie stworzyć wzór, tylko nie mam pojęcia gdzie i na jakim podłożu się to potem drukuje.
Chyba że ktoś chce się podjąć odtworzenia naklejek (bo mam jeszcze inne, trudniejsze do stworzenia - do roweru brytyjskiego i belgijskiego) - kontury mogę odrysować na kalce technicznej, bezpośrednio z ramy...
Tomek
|
|
11-12-2020 12:03:36 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Jaki konus / stożek do piasty Z.R. Predom Romet - Bambosz - 11-12-2020 12:03:36
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|