Czego słuchają rometowcy?
|
Autor |
Wiadomość |
Dawdzio
Hold my mustache!
Liczba postów: 2,623
Imię: Dawid
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Czego słuchają rometowcy?
Czwórka też miała dobrą muzykę. Ogółem klimat czwórki był świetny, gdyby tylko nie te kręgle... ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
LLR słuchałem, ale wydawało mi się strasznie krótkie, bo ciągle leciało to samo. tylko to może ja za długo grałem kręcąc się autami w te i z powrotem ![:F :F](images/zab.gif)
Ale dodało do moich zbiorów choćby niesamowite Dominion (The Sisters Of Mercy) czy też Stevie Nicks - Edge of Seventeen, Electra Light Orchestra - Evil Woman (choć samo ELO znałem wcześniej, Here Is The News jest świetne). A David Bowie zagościł u mnie na dłużej także z innymi utworami. Akurat wszystko, jedno po drugim, jest od 13:13.
Poza tym w ucho wpadło mi jedynie, dość nietypowo, Nikogo ne zhalko - Leningradu, ale to już był Vladivostok FM
W SA słuchałem zawzięcie tylko K-Jah West, dopiero pod sam koniec, kiedy bylem o krok od 4, przeniosłem się na K-DST.
Swoją drogą sposób prowadzenia audycji, sama ekspresja, sposób mówienia prowadzących w GTA, a więc i pewnie w USA (jestem pewien, że w tej kwestii odtworzyli w grze to co znają z życia) jest super, aż chce się słuchać. W przeciwieństwie do naszego radia. Ale może to tylko "magia" obcego języka, a z czasem stałoby się równie miałkie co nasze stacje radiowe...
Wzmożona kontrola społeczna złomowisk podstawą sukcesów w zdobywaniu interesującego mienia.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-11-2020 22:47:03 przez Dawdzio.)
|
|
04-11-2020 22:37:31 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Czego słuchają rometowcy? - Dawdzio - 04-11-2020 22:37:31
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości
|
|