Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Romet - BMX American Rider
|
Autor |
Wiadomość |
Semmao
Podszeptywacz
Liczba postów: 4,470
Imię: Tom
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Romet - BMX American Rider
Niezła zabawka! Powodzenia! Ja kupiłem AR 5 lat temu i projekt dorasta do zrobienia razem z moim synem hehehe ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) niezmiennie wygląda tak:
Co do pytań na wszystko nie znam odpowiedzi, ale wiem, że jeżeli ma hamulec w torpedo to brakuje przedniego, błotników nigdy nie widziałem w wersjach z hamulcem właśnie w torpedo. Odblaski przód i tył, z przodu widzę masz tą blaszkę do montarzu, z tyłu podobna powinna być, tak jak u mnie wyżej na zdjęciu, w miejscu mocowania rury siedziska do ramy.
Co do koloru osłon na ramę, gripów i siodła, były tak różne mieszańce, że tak naprawdę możesz lecieć z tym co Ci się podoba. Mój oryginalnie byl fiołkowo-różowy z czerwono-żółtymi dodatkami, ale widziałem już zdjęcia dzikszych kombinacji. Ja dorwałem nieoryginalne czerwone osłony i w ten deseń będę ostatecznie uderzał.
Wygląda i zapowiada się super! Powodzenia!
Quake96 - 18-06-2013 22:49 -Cóż chciałeś Rometa to musisz się liczyć z wydatkami
kamil97 - 22-10-2014 10:02 -Ano ,,Chciales rysia, musisz się liczyć z wydatkami" ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
jurek_j - 25-04-2016 19:28 -chciałeś rometa, musisz się liczyć z problemami
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-08-2020 23:04:48 przez Semmao.)
|
|
08-08-2020 23:03:31 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Romet - BMX American Rider - Semmao - 08-08-2020 23:03:31
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|