Dwuseta, czyli w końcu mam Ogara 200.
|
Autor |
Wiadomość |
Mixol
Uczeń
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/uczen.png)
Liczba postów: 231
Imię: Mixol
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Dwuseta, czyli w końcu mam Ogara 200.
Cześć
Prace przy Ogarze trwają, powoli.Po przeprowadzce do nowego domu dopadło mnie takie lenistwo że głowa mała.Ostatni rok wyglądał tak że po, albo przed pracą ciągle robiłem coś w domu, teraz mam obrzydzenie do budowlanki ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) A jeszcze i tak mam dużo do zrobienia.
Fakt, to że nic mi się nie chce nie oznacza że nic nie muszę robić, nie mam weny nawet do siedzenia w garażu.
W maju udało mi się rozebrać Pomarańczowego do gołej ramy, wszystko umyłem z syfu i teraz powoli składam, oj powoli.Na szczęście Quake wrzuca fajne filmiki z Ogarkiem i to mobilizuje mnie do działania.W końcu najszybszy Ogar na świecie nie może być tylko w Bydgoszczy;)Mam złożoną ramę z zawieszeniem i błotnikami, koła na szczęście są w extra stanie i mają łożyska a nie te nieszczęsne wianki.Po wymianie łożysk i konserwacji wizualnej trafią do Ogara, chcę go złożyć w całość, podłączyć linki, instalację itp. a na koniec włożyć silnik.
Pozdrawiam.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-06-2020 09:38:25 przez Mixol.)
|
|
04-06-2020 09:32:05 |
|
1 osoba postawiła piwo Mixol za ten post:1 osoba postawiła piwo Mixol za ten post.
Quake96 (06-04-2020)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Dwuseta, czyli w końcu mam Ogara 200. - Mixol - 04-06-2020 09:32:05
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|