Dwusów nie lubi "pyrkania" - pomóżcie mu je polubić.
|
Autor |
Wiadomość |
hvil
Technik
Liczba postów: 755
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Dwusów nie lubi "pyrkania" - pomóżcie mu je polubić.
gabriel0 jesteś cudotwórcą... przyszedł gaźnik z Gmoto, przyszły nowe świece i inne "przydasie" przy okazji zamówienia. Wszystko rozpakowane, przygotowane do wymiany......
"A spróbuję jeszcze z tą świecą"
Świeca co od 4 dni przy każdych ustawieniach nie działała.... okopałem się jak głupi:-) A tu, jak stał od wczoraj nie ruszany, świeczkę podgiąłem by przerwa była dosłownie na 3x złożoną kartkę i odpalił z pierwszego....
Ogromne dzięki!
P.s. Córcia dzisiaj cały bak wyjeździła, od 14 do 18:-) cały czas tylko pyrkając i o dziwo wszystko żyje.
Mam do was 3 pytania:
1. Ten gaźnik leje się z każdej możliwej dziury.... śrubką mieszanki, pokrywką pływaka, filtrem powietrza.... Macie jakieś na to rady? Nowa uszczelka pływaka nie pomaga.... docieranie iglicy pastą zaworową o wejście w pokrywie też.... :-(
2. Olej wycieka mi połączeniem głowicy z cylindrem. Czy tam powinna być uszczelka czy nie?
3. Olej leje mi się z łączenia kolanka z tłumikiem, to samo mam w oryginalnej m3... czy macie jakieś instruktaże jak to porządnie i prawidłowo uszczelnić? Sznurki azbestowe, pasty i uszczelki z g moto albo nie wiem jak zamontować albo to nie działa.
Z góry dzięki w imieniu swoim i mej Córci za pomoc
|
|
05-04-2020 23:26:37 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Dwusów nie lubi "pyrkania" - pomóżcie mu je polubić. - hvil - 05-04-2020 23:26:37
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|