Siemacie Romeciarze
|
Autor |
Wiadomość |
Polajgno
Nowy
Liczba postów: 2
Imię: Michał
Pojazd: Inny
|
Siemacie Romeciarze
Siemanko Polaj z Gniezna chciał by się przywitać
Trochę o sobie:
lat: 33 niestety
wykształcenie: Automatyk przemysłowy
pasje: motocykle wędkarstwo
Kontynuując przygoda z motocyklami zaczeła sie w wieku 13 lat kiedy mój tato obdarował mnie na urodziny. Jawka 50 skuter zwany też kaczką polaj złapał bakcyla i się zaczęło. Kolejne były jawka 50 mustang, komary rozmaite wsk 175 Zundap 80. Przyszedl czas zdać prawo jazdy do garazu wleciało suzuki rgv 250 V-ka w 2t, kawaski zx9r, suzuki dr 650, suzuki bandit 1200, Aprilia pegasso 650, suzuki rm 125. W 2014 miałem bardzo ciężki wypadek na bandicie i od tego czasu jestem inwalidą nie mam jednego płuca i jestem głuchy(dzisiejsza medycyna potrafi cuda i mam wszczepiony implant słuchowy slyszę ale to co chcę) Po wypadku i rehabilitacji zacząłem kolekcjonować motocykle i chce zrobić kolekcje polskiego komara. Na chwile obecną w garazu stoi Bandit 1200 wersja custom mega potwór, ktm sx 360, komar 2320 sztywniak, komar 2350, ogar 205, romet t1, jawa 50 mustang, wsk 125 jak o czymś zapomniałem to sie kiedyś poprawie
Przy powitaniu zaznaczę że potrzebował bym informacje literaturę odnośnie histori polskiego komara potrzebne do mojej kolekcji
w razie pytań proszę walić
Mam nadzieję że kiedys się spotkamy na zlocie robie kilka w roku
tyle trzymajcie się i lewa w górę
|
|
26-02-2020 14:29:29 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
Siemacie Romeciarze - Polajgno - 26-02-2020 14:29:29
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości