Ok, sprawa jasna, beznadzieja ogarowa, że tak powiem
Ale mam dla Ciebie lekarstwo, tylko nie wiem gdzie mam zdjecia i nie mogę wyszperać ;/
Przepraszam za post pod postem, w każdym razie zajrzyj do mojego wątku o "50-TS-3" (kliknij w obrazek w stopce mojego posta) i zawędruj na stronę 9.
Zdjęcia są robione zgniłym kartoflem i póki co nie mam lepszych, ale to na pewno tejedynkowy kształt, a wiem co mówię, bo potrafię to rozróżniać dodatkowo wypiaskowany i pomalowany proszkowo na coś, co może być czerwienią meksykańską (ale to tylko jako ciekawostka). Z minusów to z tego co pamiętam ma ze dwa mikro/ małe wgniotki.
Za to na pierwszej stronie mam jeszcze lepszy zbiornik jeśli chodzi o kształt, z niższą szyjką wlewu, ale w średnim stanie wizualnym (pomalowany chyba pędzlem), za to nie wygląda na zgnity. Minus to urwane tylne mocowanie, dla niektórych błahostka, dla innych powód do dyskwalifikacji, w każdym razie da się to naprawić.
Gwinty w obu zbiornikach ok.
Jeśli jesteś zainteresowany to daj znać, mogę się wybrać jutro czy pojutrze do garażu i sfotografować Ci lepiej ten czerwony.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-01-2020 21:21:40 przez Jorginsson.)
04-01-2020 20:21:58
1 osoba postawiła piwo Jorginsson za ten post:1 osoba postawiła piwo Jorginsson za ten post. Szabla (01-05-2020)
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.