Znaleziska złomowe
|
Autor |
Wiadomość |
kacperszkudlarek
Dobro obywatela, celem partii!

Liczba postów: 1,015
Imię: Tak
Pojazd: Inny
|
RE: Znaleziska złomowe
Święta, święta i po. Trzeba spalić masę którą nabrało się podczas świąt to i hop na rowerek i jedziem na złom. Ogółem nawet fajne znaleziska się trafiły bo parę części do MZ-tki TS-ki się znalazło, jak coś na sprzedaż są, i do rometa się coś trafiło, ale nie za dużo bo tylko napinacz łańcucha klasyczny i 1 klucz. Przywlekłem jeszcze ramę od jakiegoś małego stolika i zrobiłem sobie stolik, ale jednak jest trochę zadelikatny i zrobi się coś masywniejszego z kątowników/profilów ale o takich samych wymiarach co jest aktualnie ten bo deski już pocięte i ogl jest wystarczający. Rama również ponownie zostanie wykorzystana, trochę ją podwyższę na nogach i bdz spoko stolik do tej wiertarki z zdjęcia.
Wracając do części od MZ-tki, no znalazłem siedzenie i schowek, chyba prawy. No do siedzenia no to jakiegoś szału może nie ma bo jednak narzędziówka jest jednak zmęczona swym żywotem, ale tak tak blacha sama w sobie jest ok. Nigdzie nie spawana, nie popękana. No widać że obicie do wymiany. Schowek chyba w oryginalnym malowaniu jeszcze, trochę powierzchownej rdzy i to wszystko.
Co tu wielce pisać, ogl przepraszam za bałagan, ale grzebałem w elektryce przy 50 t-1 bo światła przy wyższych obrotach stwierdziły że nie będą świecić tylko będą pojawiać się i znikać... Nie ogarnąłem jeszcze tego problemu, bo myślałem że to przełącznik świateł krótkie/długie jest przyczyną tej dyskoteki i głównie na nim się skupiłem, a jednak sedno siedzi gdzieś głębiej.
|
|
28-12-2019 22:15:21 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości
|
|