Witam was drodzy forumowicze
|
Autor |
Wiadomość |
PawelRometOgar200
Romet górą P®L oczywiście :)
Liczba postów: 156
Imię: Paweł
Pojazd: Inny
|
RE: Witam was drodzy forumowicze
Tak jak wcześniej napisałem, Mam Rometa Pony bez papierów i Rometa Ogara 200 z papierami. Teraz historia mojego ogara
Kupiłem go od starszego pana za 280zł+5l benzyny z mixolem . Gdy go kupiłem był niby nie na chodzie a trzeba było zmienić świecę taki mały duperel. Kupiłem go dlatego jak wcześniej napisałem bo Motorynka nie ma kwitów i nigdzie nią nie pojadę jedynie do lasu na grzyby lub jagody, a że mój najlepszy kolega Kuba, miał na sprzedaż chinola za 300zł z papierami odpowiedziałem mu nie wole ogarka 200 .To on zaczął z ceny zjeżdżać z ceny ja mówie mu:umyj d*pe to on ostateczna cena 220. Ja mówie mu pie*dol sie i pojechałem do pana i kupiłem ogara 200 i wcale nie żałuję zakupu
Teraz historia motorynki
Kupiona została od kolegi za 150zł bez papierów.Służy mi ona na wypady do lasu bo mi mało pali a na grzyby czy na jagody jeździ się nią praktycznie za darmo . Kupiłem ją jak miałem 14 lat. Bardzo dobry polski silnik z biegami w nodze jest to model bodajże M2 ale ja sie na tym nie znam bo nie mam dokumentów .Też nie żałuję zakupu bo jeżdże nią ponad 5 lat i jedyne co nawaliło to zimering od strony sprzęgła i pierścienie. Tak to lać paliwo i jeździć. Jak by ktoś planował zakup to z czystym sumieniem mogę polecić
Romety to są naprawdę niezawodne! Oby chinole zniknęły z naszych dróg a na ich miejsce produkowano by Polskie Romety. Ja zawsze jestem za Rometem!Kto tak uważa niech napisze
|
|
08-04-2012 13:47:08 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|