Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
ZZR Syrena i ZZR Ambasador
|
Autor |
Wiadomość |
Popielaty
Nowy

Liczba postów: 61
Imię: Michał
Pojazd: Inny
|
RE: ZZR Syrena i ZZr Ambasador
Dzięki za miłe słowa. Wziąłem się za ocenę stanu technicznego jednego z rowerów - Ambasadora. Pierwsze co, to mycie. Akra od K2, szczotka, pędzel i myjemy. Pod grubą warstwą kurzu jest praktycznie cały lakier i elementy chromowane są jak nowe, dobrze się zapowiada.
Potem pora na rozbieranie. Spodziewałem się najgorszego, bo na wszystkich łożyskach były luzy. Ale po umyciu łożysk i innych elementów okazały się być praktycznie jak nowe. Rower musiał bardzo mało być używany, ktoś go tylko rozebrał i tak zostawił.
Po złożeniu wszystkiego do kupy na nowym smarze rower prezentuje się tak:
Wrażenia z jazdy? Idzie jak dzik w pyry! Na napompowanych oponach, przesmarowany i wyregulowany bardzo szybko się rozpędza i nie dokucza mi brak przerzutek jak w ruskim. Teraz pora na Syrenę!
Aa jeszcze pytanko, nie ma ktoś na zbyciu bagażników do ZZR Ambasadora/Syreny/Popularnego? Na allegro są, ale kosztują więcej jak rower...
Plany na przyszłość? Chcę jeszcze dokupić mu jakąś retro pompkę, nie wiem co z lampką na tył, czy odblask czy co... 
Poza tym dostanie na tylny błotnik tablice rejestracyjną i narzędziówkę na ramę od Ukrainy, bo to przydatne  Wożę tam telefon i klucze
|
|
19-09-2019 15:33:04 |
|
1 osoba postawiła piwo Popielaty za ten post:1 osoba postawiła piwo Popielaty za ten post.
pawel07 (01-21-2020)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: ZZR Syrena i ZZr Ambasador - Popielaty - 19-09-2019 15:33:04
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|