Oszukani na zakup motorynki
|
Autor |
Wiadomość |
blackpit12
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Pony
|
RE: Oszukani na zakup motorynki
(03-09-2019 15:53:35)rcichy-74 napisał(a): Witam jestem nowy forum też wpłaciłem zaliczkę na motorynke miała być w Olsztynie ludek podał adres pojechałem i wiadomo jak sie skończyło sprawę zgłosiłem dostałem info że ich namierzyli sprawę prowadzi Zgierz ale oni oferowali motorynki z całej Polski z reguły osób które wcześniej sprzedawały te sprzęty jedno jest charakterystyczne dla nich zawsze są nowymi użytkownikami olx czy sprzedajemy i na to trzeba moim zdaniem uwagę na koniec pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Witam Kolegę .
Z Twojego opisu wynika że jesli dostałeś info z Policji że sprawe prowadzą w Zgierzu to się zaczyna wszystko składać w jedną całość , tak jak piszesz ogłoszenia pojawiały się w różnych lokalizacjach w Polsce ale wszytsko prawdopodobnie wychodziło od dwóch oszustów ze Zgierza lub okolic . Super że napisałeś coraz więcej osób sie do mnie odzywa w temacie oszustw na zakup motorynki myślę że nasza sprawa będzie powiązana i jest duża szansa na wywalczenie czego kolwiek bo jak się dowiadywałem takie przęstepstwa internetowe kończą się na niekorzyść pokrzywdzonych , a tutaj gruby temat sie robi .
Może napiszę co w mojej sprawie dzwoniłem tydzień temu do sądu w Zgierzu bo ja juz mam papiery włacznie z akatami oskarżenia pewnych osób i Pani z kancelarii powiedziała mi że jeszcze wpływają cały czas nowe fakty w tej sprawie i czekają na komplet dokumentów w każdym bądź razie akty oskarżeń są juz powysyłane i czekamy na termin rozprawy .
Pozdrawiam Wszystkich
|
|
05-09-2019 00:30:09 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Oszukani na zakup motorynki - blackpit12 - 05-09-2019 00:30:09
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości
|
|