| 

| 

Jawa 50 typ 20 (1974) remont

| 

| Autor | 
			Wiadomość | 

BellaUrsa 

Nowy 

Liczba postów: 34 
Imię: Krzysiek 
Pojazd: Inny 

| 

Jawa 50 typ 20 (1974) remont 

Ananasie, być może tak zrobię i na zimę część elementów pójdzie do galwanizerni, szczególnie, że znajomy podobno "co miesiąc oddaje coś do ocynku" i jak załapię się na większą partię, to taniej wyjdzie po podziale kosztów niż akcja indywidualna. Nie będzie wymagało to kompletnego rozebrania Jawy, a tylko odkręcienia niektórych rzeczy. Póki co, jak pisałem, chcę odszykować Jawkę do takiego stanu, żeby mogła się poruszać. Jak starczy czasu i środków, tk może zalegalizuję to poruszanie się na drogach publicznych, choć z dokumentów nie mam nic oprócz starej tablich rejestracyjnej i świstków z ubezpieczalni. W 1990 r. motorower został wycofany z ruchu, więc podejrzewam, że WK zabrał stary dowód rejestracyjny, a faktura zakupu w Pewexie już pewnie od dawna jest w atmosferze. Znajomy stwierdził, że to nie problem, ale będzie to kolejnym krokiem milowym po tym, jak kompletna Jawa pojedzie o własnych siłach.

Pozdrawiam, Krzysiek. 

Chcesz zobaczyć jak wygląda praca amatora bez budżetu, sprzętu oraz skilla? Odwiedź wątek remontowy mojej Kaczki

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-07-2019 14:15:54 przez BellaUrsa.)

|  

| 

| 21-07-2019 14:14:55 | 

| 

| 

| Wiadomości w tym wątku | 

Jawa 50 typ 20 (1974) remont -  BellaUrsa - 21-07-2019 14:14:55 
 | 

Użytkownicy przeglądający ten wątek:     1 gości

| 

|