Jawa 50 typ 20 (1974) remont
|
Autor |
Wiadomość |
BellaUrsa
Nowy
Liczba postów: 34
Imię: Krzysiek
Pojazd: Inny
|
Jawa 50 typ 20 (1974) remont
Ananasie, być może tak zrobię i na zimę część elementów pójdzie do galwanizerni, szczególnie, że znajomy podobno "co miesiąc oddaje coś do ocynku" i jak załapię się na większą partię, to taniej wyjdzie po podziale kosztów niż akcja indywidualna. Nie będzie wymagało to kompletnego rozebrania Jawy, a tylko odkręcienia niektórych rzeczy. Póki co, jak pisałem, chcę odszykować Jawkę do takiego stanu, żeby mogła się poruszać. Jak starczy czasu i środków, tk może zalegalizuję to poruszanie się na drogach publicznych, choć z dokumentów nie mam nic oprócz starej tablich rejestracyjnej i świstków z ubezpieczalni. W 1990 r. motorower został wycofany z ruchu, więc podejrzewam, że WK zabrał stary dowód rejestracyjny, a faktura zakupu w Pewexie już pewnie od dawna jest w atmosferze. Znajomy stwierdził, że to nie problem, ale będzie to kolejnym krokiem milowym po tym, jak kompletna Jawa pojedzie o własnych siłach.
Pozdrawiam, Krzysiek.
Chcesz zobaczyć jak wygląda praca amatora bez budżetu, sprzętu oraz skilla? Odwiedź wątek remontowy mojej Kaczki
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-07-2019 14:15:54 przez BellaUrsa.)
|
|
21-07-2019 14:14:55 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
Jawa 50 typ 20 (1974) remont - BellaUrsa - 21-07-2019 14:14:55
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|