romety by rafi555
|
Autor |
Wiadomość |
rafi555
Zawodowiec
Liczba postów: 2,555
Imię: xxxxxx
Pojazd: Romet Pony
|
RE: romety by rafi555
Który mądry przeniósł ten temat? O ile mi wiadomo nie łamie regulaminu. To jest mój romet i według regulaminu forum mogę go zaprezentować jako taką ciekawostkę chociażby?
W takim razie proszę uczciwego moderatola który przeniesie ten temat tam gdzie był i usunie ten off top jak się da oczywiście.
(04-07-2019 10:31:49)stqc napisał(a): Jeżeli chcesz sobie zrobić krzywde to droga wolna, ale pomyśl że możesz jechać tym i coś się stanie krzywdząc Ciebie i kogoś innego.
Ps. Apropo spawania nie widać abyś umiał to robić dobrze, spaw wykonany TIGiem nie potrzebuje obróbki mechanicznej, z reguły jest bardzo estetyczny i dość trwały. Druga sprawa ile ty spawasz aby powiedzieć że umiesz to robić?
Proponuje żebyś sobie te swoje rady wetknął w 4 literki po co drążysz temat? Chce mieć gładkie to szlifuje spawy i co ci do tego? Cały widelec pył obspawany i został wypolerowany. Napisałem mam na to wylane czy pęknie. I pokaż co ty robisz tak dobrze według tych "mądrych rad".
Generalnie pokazuję w tym temacie ten motor jako taką ciekawostkę chopper z komara, taki custom z resztek.
(04-07-2019 17:42:56)Norweski Zomowiec napisał(a): autorze. Może ten film tobie natchnie na pomysły!
https://www.youtube.com/watch?v=WBNe5BSU3h8
Widziałem ten film jednak ja idę w stronę lat 70 czyli długi widelec, wysoka kierownica, siedzenie Queen&King sisibar i wiele ozdób. i generalnie wzoruję się na Junakach które mój tata budował z kolegami. Czyli ten z mojego profilowego to taki jakby wzór.
"Odpal silnik motocykla
Udaj się na autostradę
Szukając przygody
I wszystkiego, co możesz znaleźć po drodze..."
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-07-2019 14:24:00 przez rafi555.)
|
|
06-07-2019 14:20:52 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: romety by rafi555 - rafi555 - 06-07-2019 14:20:52
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 78 gości
|
|